packo84 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
slonikon написа:е то не е целта марките да бъдат класирани по предпочитание.иначе ти гарантирам, че ако ми се наложи да имам кола, с която да си возя з*дника по коларски пътища и имам наредени джипове на БМВ, ФВ и Лада, точно в Ладата ще седна.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:slonikon написа:е то не е целта марките да бъдат класирани по предпочитание.иначе ти гарантирам, че ако ми се наложи да имам кола, с която да си возя з*дника по коларски пътища и имам наредени джипове на БМВ, ФВ и Лада, точно в Ладата ще седна.
Коментар
-
iakvvu написа:slonikon написа:е то не е целта марките да бъдат класирани по предпочитание.иначе ти гарантирам, че ако ми се наложи да имам кола, с която да си возя з*дника по коларски пътища и имам наредени джипове на БМВ, ФВ и Лада, точно в Ладата ще седна.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:iakvvu написа:slonikon написа:е то не е целта марките да бъдат класирани по предпочитание.иначе ти гарантирам, че ако ми се наложи да имам кола, с която да си возя з*дника по коларски пътища и имам наредени джипове на БМВ, ФВ и Лада, точно в Ладата ще седна.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
Жалко, моят отговор го няма Към този момент НЕ бих си купил немска щайга, или произведена в "Джърмани" дет се вика. Обаче никога не е късно нещата да се променят, за това казвам "към този момент".Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Деу (вероятно се отнася и до Шевролет), БМВ и Фолксфаген са най-непривлекателни според анкетата. Интересни са и коментарите, но дали са достатъчни аргументите и доколко са съществени... въпреки, че аз лично се сещам за някои, свързани с поддръжката.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
emzo написа:Господата шваби още през 97г са предложили ТДИ мотор с турбокомпресор с променлива гемоетрияA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар