Без да искам да влизам в спорове точно в тази тема (ще оставя това удоволствие на вас щом ви харесва толкова), но искам да направя една лека "вметка" Колега, @ВО, ти си полседният, който може да обвинява за това, че някой колега не бил ти отговорил на въпрос в мнението. Ако се чудиш защо не искам да споря с теб и защо пиша това мнение, то върни се назад в тази тема (без да споменавам други-само тази) и провери точно колко пъти ТИ лично си подминал коментари, които не ти изнасят и как лично на мой коментар започваш да се заяждаш за неща, които дори не съм написал или дори намекнал. Когато не намериш за коя дума да се заядеш в нечии пост, то просто си добавяш някаква провокация, която ти идва на момента "отгоре". Или с други думи казано "слагаш думи в устата на хората", за да поддържаш интригата жива...хайде със здраве си остани!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
Слав написа:Без да искам да влизам в спорове точно в тази тема (ще оставя това удоволствие на вас щом ви харесва толкова), но искам да направя една лека "вметка" Колега, @ВО, ти си полседният, който може да обвинява за това, че някой колега не бил ти отговорил на въпрос в мнението. Ако се чудиш защо не искам да споря с теб и защо пиша това мнение, то върни се назад в тази тема (без да споменавам други-само тази) и провери точно колко пъти ТИ лично си подминал коментари, които не ти изнасят и как лично на мой коментар започваш да се заяждаш за неща, които дори не съм написал или дори намекнал. Когато не намериш за коя дума да се заядеш в нечии пост, то просто си добавяш някаква провокация, която ти идва на момента "отгоре". Или с други думи казано "слагаш думи в устата на хората", за да поддържаш интригата жива...хайде със здраве си остани!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Но аз да попитам - и какво от това, че перка върху виско се върти? Това ми е интересно, че чак да имаш психичен проблем от това и да се изтъква като нещо, което не ти харесва.Все пак си с 1.6 Двигателят на Фиат. Там само М-ка трябва да излезе, че иначе "стандартно" не М-ков модел няма шанс. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Явно се чувстваш "засегнат" за виско съединителя и да ти цитирам твоето мнение и моя отговор след това (ако цитата не е за виското ми кажи какъв е, защото не си го определил като мнение от по-назад):Слав написа:Има ги и двата варианта. Обаче и ти не си прав да казваш, че перката не се върти постоянно, защото има такива мотори ( не че колегата, който "се изказа първоначално беше прав да обобщава). В този ред на мисли приемаме, че всички са прави и всеки си кара каквото му харесва. :P На вкус и на цвят... :DBO написа:Така е, няма специфика на въпроса, за това няма еднакъв отговор.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Tempras написа:Очевидни и неуспорими факти, с които обаче колегата БО никога не би се съгласил. :DA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:И трето - перката не се върти постоянно. Ако се въртеше постоянно, то щеше да чуваш абсолютно всяко БМВ как фучи на място като прахосмукачка. Ти чувал ли си всички БМВ-та да работят така?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Отговарям ти за последно, защото ми омръзна да ровя в каталозите, а и както вече казах ти си знаеш твоето, аз моето и това е положението. В каталога който аз гледах нямаше 170к.с. версия на ручащото тди, а само 140к.с. Сега проверих в друг каталог и наистина има невероятни 170 к.с. версия. С технология на Фиат. И пак ускорява по-бавно до 100, според каталозите.Gouf 6 tdi 170hpУскорение от място до 100 км/ч 8.1 с.Alfa 147 jtdm 170hp Ускорение от място до 100 км/ч: 8.0 с.В крайна сметка пак като си купя най-яката дизелова 147ца няма кой гоуфаджия с тди да ме бие на светофара.Защото най-добрия двигател на Фиат, в случая мултиджета, за който си се хванал толкова много, е пак по-слаб от алтернативен ВАГ дизелов двигател през въпросното 2008 лето?Пак ти го повтарям - подготви се преди да отговориш пак.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras написа:Отговарям ти за последно, защото ми омръзна да ровя в каталозите, а и както вече казах ти си знаеш твоето, аз моето и това е положението. В каталога който аз гледах нямаше 170к.с. версия на ручащото тди, а само 140к.с. Сега проверих в друг каталог и наистина има невероятни 170 к.с. версия. С технология на Фиат. И пак ускорява по-бавно до 100, според каталозите.Gouf 6 tdi 170hpУскорение от място до 100 км/ч 8.1 с.Alfa 147 jtdm 170hp Ускорение от място до 100 км/ч: 8.0 с....A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Bane
@BO то хубаво ги слагате тези характеристики... ама случайно да не сте от формула 1, че 20 нм да от такова значение или пък 7 км/ч повече максимална скорост, все едно има къде да я вдигнете... като качества на двигателя колите са сходни, но като визия... има ли смисъл от коментар?
Коментар
-
Bane написа:@BO то хубаво ги слагате тези характеристики... ама случайно да не сте от формула 1, че 20 нм да от такова значение или пък 7 км/ч повече максимална скорост, все едно има къде да я вдигнете... като качества на двигателя колите са сходни, но като визия... има ли смисъл от коментар?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Колеги, Слав,BO,Темпрас, вие спорите най-разпалено и наистина научаваме и интересни факти от спора. Сетих се за една статистика, която ако намерите и изложите в цифри тук ще бъде още по-интересна- колко Алфи 147 и колко Голф 6 са продадени за период от една година. Ще сравним така двата модела не от техническа, а от комерсиална гледна точкаex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар