Абе айде стига сте спорили за глупости! Все едно някой, който обича череши, да ме убеди, че аз не трябва да обичам ягоди. Кажете си за коя кола сте гласували и оставете другите да си имат собствено мнение, макар и грешно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
Tempras написа:BO написа:Tempras написа:20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Tempras написа:BO написа:Tempras написа:20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
vicool написа:То това BMW струва колкото две 147... А наистина ли някой вярва на тия каталожни цифри за разход на гориво? Ауто билд имаха един тест и резултатите бяха +1, +2 литра в реални условия, като разбира се BMW бяха занижили с най-много... то не е тяхна грешка де, грешката е в метода на извлизане на тия цифри.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:vicool написа:То това BMW струва колкото две 147... А наистина ли някой вярва на тия каталожни цифри за разход на гориво? Ауто билд имаха един тест и резултатите бяха +1, +2 литра в реални условия, като разбира се BMW бяха занижили с най-много... то не е тяхна грешка де, грешката е в метода на извлизане на тия цифри.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
BO написа:Tempras написа:BO написа:Tempras написа:20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras написа:Ти си като кон с капаци и никой не може да те промени, убедих се в това. Дал съм най-силната дизелова Алфа, дал-съм най-ултразвуковия дизелов Гоуф, вижда се черно на бяло кое какво предлага, проблем? Защо не съм го бил сравнил с 2.0 тди 110 коня, както обикновено съм правел. Я покажи как обикновено давам 2.0 тди 110 за сравнение, ама искам да ме цитираш. Започваш сам да си вярваш вече. Аз вече извадих как голфа трактор има 30 коня по-малко, извадих и други характеристики. Не ми обяснявай в каква позиция съм и в каква не съм. Изглежда не разбра, че говорим за гоуф и намесе "немски кошник от същата година". Горд ли си?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
dikanio написа:Airfan написа:Защо няма Фиат пак да питам? Трябва да сме обективни все пак.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
BO написа:Tempras написа:Ти си като кон с капаци и никой не може да те промени, убедих се в това. Дал съм най-силната дизелова Алфа, дал-съм най-ултразвуковия дизелов Гоуф, вижда се черно на бяло кое какво предлага, проблем? Защо не съм го бил сравнил с 2.0 тди 110 коня, както обикновено съм правел. Я покажи как обикновено давам 2.0 тди 110 за сравнение, ама искам да ме цитираш. Започваш сам да си вярваш вече. Аз вече извадих как голфа трактор има 30 коня по-малко, извадих и други характеристики. Не ми обяснявай в каква позиция съм и в каква не съм. Изглежда не разбра, че говорим за гоуф и намесе "немски кошник от същата година". Горд ли си?1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Airfan написа:ogi28b написа:Абе айде стига сте спорили за глупости! Все едно някой, който обича череши, да ме убеди, че аз не трябва да обичам ягоди. Кажете си за коя кола сте гласували и оставете другите да си имат собствено мнение, макар и грешно.
Коментар
-
Последната и най-мощна Алфа - http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/42726.htmlи последния и най-мощен голф - http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/60162.htmlи пак Дойчето предлага повече, а и най-вероятно малолитражките форсирани до неузнаваемост ... абе ше видим след години, само да сме живи и здрави.------Ето още 2 сравнение в клас "въшки"http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/42729.html+http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/51860.htmlF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Tempras написа:BO написа:Tempras написа:Ти си като кон с капаци и никой не може да те промени, убедих се в това. Дал съм най-силната дизелова Алфа, дал-съм най-ултразвуковия дизелов Гоуф, вижда се черно на бяло кое какво предлага, проблем? Защо не съм го бил сравнил с 2.0 тди 110 коня, както обикновено съм правел. Я покажи как обикновено давам 2.0 тди 110 за сравнение, ама искам да ме цитираш. Започваш сам да си вярваш вече. Аз вече извадих как голфа трактор има 30 коня по-малко, извадих и други характеристики. Не ми обяснявай в каква позиция съм и в каква не съм. Изглежда не разбра, че говорим за гоуф и намесе "немски кошник от същата година". Горд ли си?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар