Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе айде стига сте спорили за глупости! Все едно някой, който обича череши, да ме убеди, че аз не трябва да обичам ягоди. Кажете си за коя кола сте гласували и оставете другите да си имат собствено мнение, макар и грешно.

Коментар

Tempras написа:
      BO написа:
      Tempras написа:
      20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???
      А така. Сам го каза.Нека вземем бегачката от 2000 година Алфа Ромео 147-ца с невероятния, модерен 1.9 дизелов двигател с невероятните 115 кс. Това е топ версията.Сега да вземем ултра дървения Гоуф, който предлага двигател със 150кс.Разхода на Алфата:Градско: 7,8Извънградско: 4,8Гоуфо:Градско: 7,1Извънградско: 4,3Много модерни тия Алфи бе, голямо чудо.Казах ти. Продължавай сам да се нахендряш.
      Какво ще кажеш за 147 1.9 JTD 16V M-Jet 170 PS? А какво ще кажеш, че Гоуф 6 не предлага двигател със 150к.с., а със 140 - 2.0 tdi. По-голяма кубатура от Алфата, а с 30к.с. по-слаб? Май пак не ти изнася? Сам съм го бил казал. Ами да, аз показах СМЕШНИЯ напредък за 10 години на немската сила фау ве, ако за теб е космически - доста странни разбирания имаш. 2007 Alfa 147 1.9 JTDm 170hp0-100: 8.0 sTop speed: 215km/h2008 Gouf 6 2.0 tdi 140hp0-100: 8.5 sTop speed: 206km/h Това сравнение няма нужда да го коментираш. Всеки който има поне малко сиво вещество в главата ще си направи изводите и без твоите изопачени коментари.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=308352
      Аз съм давал изопачени коментари?Добре, защо дори и в последното мнение си дал най-силния модел на Алфата, а не си дал най-силния модел на Гоуфа? И аз изопачавам?Защо не написа за 2.0 двигателя на Гоуф със 110кс мощност, както обикновено правиш? Така щеше да си още по-горд.Искам да ми коментираш невероятното Дукати, което си го пуснал с тези характеристики:2007 Alfa 147 1.9 JTDm 170hp0-100: 8.0 сек.Максимална скорост: 215км/чРазход: 8.0 / 4.8Немски кошник от същата година с 1995 см3 двигател:0-100: 7.0 сек.Максимална скорост: 236км/чРазход: 7.3 / 4.6Туй Алфата голям автомобил бе. Ултра модерен, мега бърз и супер икономичен. Казах ти, не си в позиция да опонираш и не може да изкараш нито една по-добра характеристика на италиански автомобил от алтернативен немски. Пробвай пак.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        Tempras написа:
        BO написа:
        Tempras написа:
        20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???
        А така. Сам го каза.Нека вземем бегачката от 2000 година Алфа Ромео 147-ца с невероятния, модерен 1.9 дизелов двигател с невероятните 115 кс. Това е топ версията.Сега да вземем ултра дървения Гоуф, който предлага двигател със 150кс.Разхода на Алфата:Градско: 7,8Извънградско: 4,8Гоуфо:Градско: 7,1Извънградско: 4,3Много модерни тия Алфи бе, голямо чудо.Казах ти. Продължавай сам да се нахендряш.
        Какво ще кажеш за 147 1.9 JTD 16V M-Jet 170 PS? А какво ще кажеш, че Гоуф 6 не предлага двигател със 150к.с., а със 140 - 2.0 tdi. По-голяма кубатура от Алфата, а с 30к.с. по-слаб? Май пак не ти изнася? Сам съм го бил казал. Ами да, аз показах СМЕШНИЯ напредък за 10 години на немската сила фау ве, ако за теб е космически - доста странни разбирания имаш. 2007 Alfa 147 1.9 JTDm 170hp0-100: 8.0 sTop speed: 215km/h2008 Gouf 6 2.0 tdi 140hp0-100: 8.5 sTop speed: 206km/h Това сравнение няма нужда да го коментираш. Всеки който има поне малко сиво вещество в главата ще си направи изводите и без твоите изопачени коментари.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=308352
        Аз съм давал изопачени коментари?Добре, защо дори и в последното мнение си дал най-силния модел на Алфата, а не си дал най-силния модел на Гоуфа? И аз изопачавам?Искам да ми коментираш невероятното Дукати, което си го пуснал с тези характеристики:2007 Alfa 147 1.9 JTDm 170hp0-100: 8.0 сек.Максимална скорост: 215км/чРазход: 8.0 / 4.8Немски кошник от същата година с 1995 см3 двигател:0-100: 7.0 сек.Максимална скорост: 236км/чРазход: 7.3 / 4.6Туй Алфата голям автомобил бе. Ултра модерен, мега бърз и супер икономичен. Казах ти, не си в позиция да опонираш и не може да изкараш нито една по-добра характеристика на италиански автомобил от алтернативен немски. Пробвай пак.
        То това BMW струва колкото две 147... А наистина ли някой вярва на тия каталожни цифри за разход на гориво? Ауто билд имаха един тест и резултатите бяха +1, +2 литра в реални условия, като разбира се BMW бяха занижили с най-много... то не е тяхна грешка де, грешката е в метода на извлизане на тия цифри.
        FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

vicool написа:
          То това BMW струва колкото две 147... А наистина ли някой вярва на тия каталожни цифри за разход на гориво? Ауто билд имаха един тест и резултатите бяха +1, +2 литра в реални условия, като разбира се BMW бяха занижили с най-много... то не е тяхна грешка де, грешката е в метода на извлизане на тия цифри.
          Да, Алфата е струвала 41к Евро, А БМВ-то е струвало 42к Евро. Огромна разлика. И аз вярвам на данните, да. Винаги съм бил там, каквото показва в книжката.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            vicool написа:
            Да, Алфата е струвала 41к Евро, А БМВ-то е струвало 42к Евро. Огромна разлика. И аз вярвам на данните, да. Винаги съм бил там, каквото показва в книжката.
            Сериозно?! Че то в момента, грозната делта с 1.9 би-турбо струва 26к евро.
            FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

ogi28b написа:
              Абе айде стига сте спорили за глупости! Все едно някой, който обича череши, да ме убеди, че аз не трябва да обичам ягоди. Кажете си за коя кола сте гласували и оставете другите да си имат собствено мнение, макар и грешно.
              Защо няма Фиат пак да питам? Трябва да сме обективни все пак.

Коментар

BO написа:
                Tempras написа:
                BO написа:
                Tempras написа:
                Аз съм давал изопачени коментари?Добре, защо дори и в последното мнение си дал най-силния модел на Алфата, а не си дал най-силния модел на Гоуфа? И аз изопачавам?Защо не написа за 2.0 двигателя на Гоуф със 110кс мощност, както обикновено правиш? Така щеше да си още по-горд.Искам да ми коментираш невероятното Дукати, което си го пуснал с тези характеристики:2007 Alfa 147 1.9 JTDm 170hp0-100: 8.0 сек.Максимална скорост: 215км/чРазход: 8.0 / 4.8Немски кошник от същата година с 1995 см3 двигател:0-100: 7.0 сек.Максимална скорост: 236км/чРазход: 7.3 / 4.6Туй Алфата голям автомобил бе. Ултра модерен, мега бърз и супер икономичен. Казах ти, не си в позиция да опонираш и не може да изкараш нито една по-добра характеристика на италиански автомобил от алтернативен немски. Пробвай пак.
                Ти си като кон с капаци и никой не може да те промени, убедих се в това. Дал съм най-силната дизелова Алфа, дал-съм най-ултразвуковия дизелов Гоуф, вижда се черно на бяло кое какво предлага, проблем? Защо не съм го бил сравнил с 2.0 тди 110 коня, както обикновено съм правел. Я покажи как обикновено давам 2.0 тди 110 за сравнение, ама искам да ме цитираш. Започваш сам да си вярваш вече. Аз вече извадих как голфа трактор има 30 коня по-малко, извадих и други характеристики. Не ми обяснявай в каква позиция съм и в каква не съм. Изглежда не разбра, че говорим за гоуф и намесе "немски кошник от същата година". Горд ли си?
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
                  Ти си като кон с капаци и никой не може да те промени, убедих се в това. Дал съм най-силната дизелова Алфа, дал-съм най-ултразвуковия дизелов Гоуф, вижда се черно на бяло кое какво предлага, проблем? Защо не съм го бил сравнил с 2.0 тди 110 коня, както обикновено съм правел. Я покажи как обикновено давам 2.0 тди 110 за сравнение, ама искам да ме цитираш. Започваш сам да си вярваш вече. Аз вече извадих как голфа трактор има 30 коня по-малко, извадих и други характеристики. Не ми обяснявай в каква позиция съм и в каква не съм. Изглежда не разбра, че говорим за гоуф и намесе "немски кошник от същата година". Горд ли си?
                  Не обяснявай кой бил кон с капаци, защото очевидно не съм аз.Само ми кажи защо даде точно 140кс версия на Гоуфа, а не 170, колкото е и алфата?
                  A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Airfan написа:
                    Според мен, защото се предполага, че гласуващите вече са си купили (купували) ФИАТ. За да има и ФИАТ в анкетата, темата трябваше да се казва "Коя марка автомобил не бихте си купили никога ПАК"
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Airfan написа:
                      Според мен, защото се предполага, че гласуващите вече са си купили (купували) ФИАТ. За да има и ФИАТ в анкетата, темата трябваше да се казва "Коя марка автомобил не бихте си купили никога ПАК"
                      Също трябва да има и.... "Коя марка автомобил не бихте си купили никога, никога, никога ПАК" Че някои са си купували по повече от един път
                      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

BO написа:
                        Tempras написа:
                        Не обяснявай кой бил кон с капаци, защото очевидно не съм аз.Само ми кажи защо даде точно 140кс версия на Гоуфа, а не 170, колкото е и алфата?
                        Това вече ти го обясних. Уточнявам - просто от фау ве са толкова яки, че за тях 140к.с. е върха на дизеловия мотор при гоуф 2008г. Ясно е, че нито ти ще промениш моето мнение за вагените и алфите, нито аз твоето, колкото и да спорим. Ще послушам съвета на Оги: "оставете другите да си имат собствено мнение, макар и грешно.". Предполагам, че никога не си карал расова италиянка, а само мултипла и други такива затова е такова. Но това няма значение. Бъди жив и здрав и си купи ако можеш и беемве 799d, ама обяснявай в друг форум, че алфите са боклуци. Примерно във vw или bmw форумите предполагам че ще срещнеш подкрепа. Голф 6 тди за мен си остава абсолютен смях, пише го също така черно на бяло. Не бих си купил кола като 147, но кача ли се в някоя jtdm специално за теб ще направя няколко клипа как яките тди-та изчезват в огледалото, та после пак да протестираш колкото искаш - ама то така, ти иначе, ти сравняваш както ти е удобно, ти не знам си кво.
                        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Airfan написа:
                          ogi28b написа:
                          Отговорил съм във второто ми мнение в темата, на 2-ра страница е. Не може да кажеш че никога не би си купил Фиат, след като в момента имаш Фиат. Пак казвам - това дали бихме си купили Фиат отновл е друг въпрос. При текущо предлаганите модели - аз не бих си купил. Бих си купил споменатата Делта 1.9 JTD Twin-turbo, който има мощност 100 к.с./литър. Не знам дали този двигател се предлага в Браво.

Коментар

първо -сравнявате неравностойни коли.сравнявайте алфа 147 мултиджет 150 кс със голф 150 кс.второ-всички знаем колко е дървен и вече чуплив и грозен голфа,трето поздравления на автора за анкетата,тъй като е много интересна

Коментар

Последната и най-мощна Алфа - http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/42726.htmlи последния и най-мощен голф - http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/60162.htmlи пак Дойчето предлага повече, а и най-вероятно малолитражките форсирани до неузнаваемост ... абе ше видим след години, само да сме живи и здрави.------Ето още 2 сравнение в клас "въшки"http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/42729.html+http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/51860.html
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Tempras написа:
                                BO написа:
                                Tempras написа:
                                Това вече ти го обясних. Уточнявам - просто от фау ве са толкова яки, че за тях 140к.с. е върха на дизеловия мотор при гоуф 2008г. Ясно е, че нито ти ще промениш моето мнение за вагените и алфите, нито аз твоето, колкото и да спорим. Ще послушам съвета на Оги: "оставете другите да си имат собствено мнение, макар и грешно.". Предполагам, че никога не си карал расова италиянка, а само мултипла и други такива затова е такова. Но това няма значение. Бъди жив и здрав и си купи ако можеш и беемве 799d, ама обяснявай в друг форум, че алфите са боклуци. Примерно във vw или bmw форумите предполагам че ще срещнеш подкрепа. Голф 6 тди за мен си остава абсолютен смях, пише го също така черно на бяло. Не бих си купил кола като 147, но кача ли се в някоя jtdm специално за теб ще направя няколко клипа как яките тди-та изчезват в огледалото, та после пак да протестираш колкото искаш - ама то така, ти иначе, ти сравняваш както ти е удобно, ти не знам си кво.
                                Пак да си задам въпроса, защото очевидно не получих отговор:Защо хвана 140кс двигател на Гоуф-а, а не 170кс и отново да твърдиш, че това е най-добрия двигател на ВАГ груп като сравнение с невероятния мултиджет, който бил със 30кс по-"силен"? Точно за това ти казах, че можеше да хванеш о 110кс, и да се радваш, че е със 60кс по-силен и да бъдеш още по-щастлив.И на още един въпрос не получих отговор - защо 27 години по-рано Сеат Ибиза, вади по-голяма мощност на бензиновия си двигател от ултра модерната 2013 година Алфа? Нали точно ти си пусна коментара в тази посока...И точен коментар твой стил - За 30 години Алфа не успяха ли да направят по-мощен двигател? Егаси и прогреса.Защото най-добрия двигател на Фиат, в случая мултиджета, за който си се хванал толкова много, е пак по-слаб от алтернативен ВАГ дизелов двигател през въпросното 2008 лето? Пак ти го повтарям - подготви се преди да отговориш пак.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X