Tempras написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
1.9 комън рейл е двигателя. Не е ПД, и не съм написал никъде, че е. 1.4 в поло 4 също е комънрейл. Поне аз така знам. Аз просто сравних съотношението обем/к.с. и то се оказа еднакво, а годините не. Факт. Алфите са коли по-скоро за каране, а не за возене и затова рядко се срещат автоматици, при това доста приятни. Имам удоволствието да карам една такава. Няма да споменавам, че CLS 250 CDI не можа да и избяга, че ще скочите тук всички фенове на немското. Нищо не каза, за това как се излагат бе ем ве с манивелките, щото не ти е удобно, нали?Пак ти казвам - дай някаква италианска лудница, на която аз да не мога да ти изкарам по-добър от технически гледна точка немски кошник1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Пак ти казвам - дай някаква италианска лудница, на която аз да не мога да ти изкарам по-добър от технически гледна точка немски кошникбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Tempras написа:20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
В България са на почит немските автомобили. Това го усетих и след като взех Стилото , започнаха се коментари - що не голф , сеат , ауди , бмв и тн. Мен Стилото ме кефи повече от супер здравите и държащи цена Голф 4ки , срещащи се на всеки 500 метра , нека да си ги карат безаварийно.Наскоро бях за няколко месеца в Париж и отвикнах на гледката с немските автомобили. Там масово се кара Клио и Туинго . Всеки с вкуса си , то и за това има толкова различни модели , марки. Но за мен и за по скъпа кола ,един Сааб 9-3 Вектор или S60 Волво по нищо не отстъпват на е46 , пасат и компания.Fiat Stilo 1.6 16v
Коментар
-
BO написа:Tempras написа:20-25% по-голям въртящ момент ли ще да е напредъка на великите немски инженери, през 2008г., спрямо отрочето на тъпите жабари от 1999г., а като приемем че са тъпи жабари, то колата им не се счита за 1999г., а за мноооооооооооо по-стара щото са изостанали. Нека припомним: Извършена работа за единица време се нарича мощност.Разхода с 500мл по-надолу ли е напредъка в такъв случай???1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Гласувах за Ауди (според думите на един собственик на сервиз: "Ауди са в автосервизния, не в автомобилния бранш" )А иначе събирам пари (и чакам) за "ново" ІІ-ра употреба Мазерати с V8 дизел... дай Боже след 10+ години да се сбъдне...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
[/quote] Всеки който има поне малко сиво вещество в главата ще си направи изводите и без твоите изопачени коментари.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=308352 [/quote]Вместо да се дърлиш и излагаш вземи поне прочети цялата тема, която си дал за пример и тогава пиши кой колко и какво има в главата си!Няма смисъл от махленски спорове....Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
D. Stanev написа:Гласувах за Ауди (според думите на един собственик на сервиз: "Ауди са в автосервизния, не в автомобилния бранш" )А иначе събирам пари (и чакам) за "ново" ІІ-ра употреба Мазерати с V8 дизел... дай Боже след 10+ години да се сбъдне...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар