muns61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
muns61 написа:Да, доста успешна конкуренция! :D Голфчето, за което писах преди, е набор 1987, 1.3 с 55 немски кончета под капака. Продадох го на мой познат, който после го даде на баща си и човека си го кара до ден днешен. Голфа е набор на Ритмо, ма тях нещо не ги срещам по пътя вече. Така е с Пасат и Регата, Така ще е и с Пасат, Голф и Мареа, Линеа и прочие.Качествата на даден модел много точно се определят от цената му като употребяван, не като нов. Инак който има достатъчно пари, се насочва към Мерц, БМВ и Ауди. Който не вярва, да се поразходи по скъпите хотели по морето и да види какво има на паркинга.Аз не се заричам никога срещу определена марка, важна е цената и целта на покупката.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras евала, много точно мнение, но има още доста да се поживее за да се стигне до него.А за великият Голф 2 с 1.3 двигателя, леле мале ами 1986 година Самарата, която ми беше първата кола беше с електронно запалване, а Голфа е с чукче? От кой са взели руснаците технологията, дали не е от Фиат? Защо ли служебната 3-ка има делко, а Бравата, която беше на нейните години е с две бобини?Ами CDI-то, дюзите се държат на магия, която магия си я пазят и до ден днешен, защото от Мерцедес дават на всеки 30 000 да се ходи в сервиз за смяна на дифтунгите на дюзите, което си е един редовен приход за тях. А целият този цирк обикновено завършва с превъртането на резбата на болта дето държи дюзата, защото е много къса и е навита в алуминия???Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
@ Temprasмного си прав за последното. такъв конфликт не съм преживявал сигурно - по-новата и "модерно" изглеждаща, срещу по-класическата дето ми носеше усещането за кола. и сега, като видя някоя лъскава Темпра и ме жегва едно такова неудовлетволение, че не си купих една.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Годината е 98-ма.Я да видим конструкцията на мега добрите италиански автомобили:https://www.youtube.com/watch?featur...=T4knZA7Uxx4Я да видим през това време гадните немски кошници:https://www.youtube.com/watch?featur...aaJx3JRyFUНе знам за вас, ама ако имам парите за разликата в цената между двата автомобила, то никога няма да си помисля да седна във Фиата.Живота ми е по-ценен от невероятната технология на електронното разпределение на искрата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
а ще може ли да коментираш за лаиците какво видях на клиповете, че за мен беше едно и също. това на 31 сек. на бравата съм го виждал при сблъсък на браво с тойота няква. ми от тойотата нищо не беше останало, бравото си беше много добре като за такъв удар. п.с. осъзнавам, че тойотата все пак не е голф, ама явно и бравото не е толкова зле в сравнение с подобни автомобили.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:а ще може ли да коментираш за лаиците какво видях на клиповете, че за мен беше едно и също. това на 31 сек. на бравата съм го виждал при сблъсък на браво с тойота няква. ми от тойотата нищо не беше останало, бравото си беше много добре като за такъв удар. п.с. осъзнавам, че тойотата все пак не е голф, ама явно и бравото не е толкова зле в сравнение с подобни автомобили.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Той БО толкова упорито се опитва да намери с какво е по-добър гоуфо (или каквото и да била, произведена от ф*шистите кола) , че от 100 кладенеца вода ще домъкне за да докаже на всички в този форум, че карат абсолютни кенефи (без тези щастливци като него, сдобили се с немски возила), не се опитвайте да спорите с радиото. Че има неща дето само той ги вижда. Общо взето, наблюдавайте какво харесват малцинствата и това купувайте, ако не искате да ви обясняват, че сте се минали с некви фиатчета. Купете си по едно бееееееееееемве е читирсшес, може и трийсшес в краен случай. Айде и аз да пускам линкове от euroncap, да не остана по-назад:http://fakti.bg/avto/72848-skandalen...ccess_deniedА ето защо аз никога няма да си купя БМВ:Уточнявам - не заради спортните калъфки. Просто толкова гнусен интериор отдавна не съм виждал. Може би е на едно ниво с Панда, Чинкуеченто, не знам. Гърбавата духалка, волана, ръчните стъка просто .....Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_371990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras написа:Той БО толкова упорито се опитва да намери с какво е по-добър гоуфо (или каквото и да била, произведена от ф*шистите кола) , че от 100 кладенеца вода ще домъкне за да докаже на всички в този форум, че карат абсолютни кенефи (без тези щастливци като него, сдобили се с немски возила), не се опитвайте да спорите с радиото. Че има неща дето само той ги вижда. Общо взето, наблюдавайте какво харесват малцинствата и това купувайте, ако не искате да ви обясняват, че сте се минали с некви фиатчета. Купете си по едно бееееееееееемве е читирсшес, може и трийсшес в краен случай. Айде и аз да пускам линкове от euroncap, да не остана по-назад:http://fakti.bg/avto/72848-skandalen...=access_deniedA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Tempras написа:Той БО толкова упорито се опитва да намери с какво е по-добър гоуфо (или каквото и да била, произведена от ф*шистите кола) , че от 100 кладенеца вода ще домъкне за да докаже на всички в този форум, че карат абсолютни кенефи (без тези щастливци като него, сдобили се с немски возила), не се опитвайте да спорите с радиото. Че има неща дето само той ги вижда. Общо взето, наблюдавайте какво харесват малцинствата и това купувайте, ако не искате да ви обясняват, че сте се минали с некви фиатчета. Купете си по едно бееееееееееемве е читирсшес, може и трийсшес в краен случай. Айде и аз да пускам линкове от euroncap, да не остана по-назад:http://fakti.bg/avto/72848-skandalen...=access_deniedFIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
BO написа:Tempras написа:Той БО толкова упорито се опитва да намери с какво е по-добър гоуфо (или каквото и да била, произведена от ф*шистите кола) , че от 100 кладенеца вода ще домъкне за да докаже на всички в този форум, че карат абсолютни кенефи (без тези щастливци като него, сдобили се с немски возила), не се опитвайте да спорите с радиото. Че има неща дето само той ги вижда. Общо взето, наблюдавайте какво харесват малцинствата и това купувайте, ако не искате да ви обясняват, че сте се минали с некви фиатчета. Купете си по едно бееееееееееемве е читирсшес, може и трийсшес в краен случай. Айде и аз да пускам линкове от euroncap, да не остана по-назад:http://fakti.bg/avto/72848-skandalen...=access_denied1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Този на клипа за пръв път кара камион или се прави на интересен за предаването. Точно на огледалото, което се намира над вратата за да вижда къде му е гумата се вижда колата, която се движи успоредно с него. Естествено на другите огледала, които гледат назад не се вижда вече нищо. Това ми напомня за един случай, в който направих същата грешка преди вече 10 години и най-интересното е че щеше да си ударя моята си кола Налагаше се да карам един бус 5 тона и тръгвам на задна от паркинга пред склада, а до буса съм си паркирал моята кола, от дясно. Не поглеждам обаче точно това огледало и съответно тъй като кабината е голяма без него не можеш да видиш какво има в ниското до буса и навивам на ляво пълен и тръгвам - добре че се развикаха колеги от съседния склад иначе щеше да си ударя моята кола точна както на клипа.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Да не пропусна и снимката която е постнал emzo. Интериора на снимката въобще не е лош, но не говорехме за М3, а за е36. Колко такива има в момента за продан в мобилето? А колко е36 има? Айде да не гледаме почти бутиковите изпълнения, а реалността. Ето каква е тя: автоматик, климатик, и..... шибани манивели за предните стъкла. ЦЪК. Имам чувството че са правели и по поръчка, за по-тънко и версия само шофьорското стъкло електрическо, дясното ръчно. Покажете ми една алфа автоматик с ръчни ел.стъкла! Това е безобразие. Тази екстра трябва да я има даже и в базовата версия, но това е беемве, кво като няма едни шибани ел.стъкла, беемвето си е беемве. Сиганска мичтъ.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар