Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

todorakiggg написа:
    А БМВ дори и да е най - бързата пак няма да си я взема, ами то като гледам кви селяци и мангали ги карат в тази държава (има и изключения разбира се от това правило), мне мерси ...
    карат е 36 и е46 най-много , що не карат Е90 или по-ново ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      todorakiggg написа:
      Гласувах за Ауди заради огромните разходи за ремонт........... Щото кеф цена няма ама след като дадеш 6 бона за смяна на окачване и т.н. (А3 1.8 Т) остава само цената.
      Колега, това само показва, колко си НЕЗАПОЗНАТ, да не използвам думата заблуден.А3 е една от малкото коли на Ауди, с възможно най-опростено окачване и в пъти по-евтино от, на който и да е ФИАТ след 96г.
      Колега, заблуден или не незнам, но един колега кара такава кола и знам в детайли колко пари даде за стане от нея кола. Сумата не е преувеличена, а е супер реално точна. Изводите всеки сам си ги прави.

Коментар

Да де, именно, незапознат си, чул си от някой си, но не си проверил и ....
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

6 хиляди лева за окачване на а3 включва и нов преден, заден мост предполагам закупен от ауди и среден клас койл оувър окачване с нови също оригинални предни носачи, биалети и кормилни щанги и пръти
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

...

Коментар

Аре стига с тия митове, че не е евтино - не е, но не е и 1200лв.Цял кит на Делфи е крайно клиентска 750лв.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хайде стига с тези долнопробни немски боклуци.хората не случайно са ги кръстили народна кола.какво им харесвате не знам.

Коментар

Ами първото, което ми идва на акъла е quattro-то им.Фиат с колко 4х4 коли могат да се похвалят ? Една Панда и ... ми не се сещам за друга. Седичито май и то.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

todorakiggg написа:
                    Щото кеф цена няма ама след като дадеш 6 бона за смяна на окачване и т.н. (А3 1.8 Т) остава само цената.
                    Истината е, че си страшен невежа хаха ... кви 6000лв за окачване на А3ка бе ... ти наред ли си?

Коментар

S_BANKOV написа:
                      И да "Едно е да си карал ... друго е да си притежавал за да разбереш, кое как би ти служило" Вярно много е различно , пожелавам ти разбереш един ден каква е разликата между това което караш и примерно седма серия поръчана от производителя с изричното желание да няма АБС и Тракшън и Еър бег на шофьорското място.
                      Баце ... ае спри се с глупотевиците!!!Мен 7-ма серия не ме кефи иначе са по-евтини от 3-тата ми серия точно защото не държат цена.И то по-евтини са дори по-нови с по няколко години. :D И не ме блазни да нямам еър бек ... муахахаха

Коментар

emzo написа:
                        todorakiggg написа:
                        А БМВ дори и да е най - бързата пак няма да си я взема, ами то като гледам кви селяци и мангали ги карат в тази държава (има и изключения разбира се от това правило), мне мерси ...
                        карат е 36 и е46 най-много , що не карат Е90 или по-ново ?
                        Защото Е90 не ме кефи ... и защото интериора и е по-дървен от на Е46!Иначе вече са им паднали яко цените...

Коментар

А уе пич, като се сетиш нещо редактирай си мнението след като никой не е писал след теб...

Коментар

durex_a написа:
                            S.W.A.T. написа:
                            6 хиляди лева за окачване на а3 включва и нов преден, заден мост предполагам закупен от ауди и среден клас койл оувър окачване с нови също оригинални предни носачи, биалети и кормилни щанги и пръти
                            Пробвай с а4-ка да видиш как седят нещата 4 новача с биалетки 1200лв без трудA3-ката и тя доста солена /1.9 tdi/Преден долен носач десен 222лв.Преден долен ляв 222лв и шарнирчета по 69 кинта броя биалетка 48лв добре е!....
                            МУАХАХАХАХА ... 1.9ТДИ Е КАТО 1.8Т!!!ХАХАХА ЩЕ ПОЛУДЕЯ С ВАС!!! АЙДЕ АЗ ДА ВИ ПРОДАВАМ ЧАСТИ?280лв с отстъпка за всички предни носачи с биалетки и накрайници за А4 ... добре ли е?Ае стига сте приказвали като сте непознати ... малко си актуализирайте информацията за цени ... вие сте 10г назад ми се струва!

Коментар

Bane написа:
                              А уе пич, като се сетиш нещо редактирай си мнението след като никой не е писал след теб...
                              Мързи ме баце ... не ми е толкова важен форум да се заигравам така сериозно! :D

Коментар

...

Коментар

Working...
                                X