Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най ме кефят комплексарските отговори на тоталните лузъри, че не биха си купили БМВ или АУДИ... хаха Защо една кола е по-добре да е на задно, а не на предно ... трудно е да го обясниш на пълен безхаберник с мъртво роден Фиат, който кара с 50-60 под напрежение. :D

Коментар

Е36 е по времето на Браво/а/Мареа,но предлага много повече.Хейтят, тези които не могат да си го позволят (и аз съм в това число)
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нито са по едно и също време (разликата е 4 г при появата на единия и другия модел) , нито пък бмв предлага много повече- цените им го показват....Сравнението е от типа Сони тринитрон или ЛЕД Нео.На кой какво му харесва е друга тема...Фиат е нискобюджетна марка и като всяка покупка на бюджетна основа тя е свързана с компромиси.Основно се купува от хора с определен финансов статус в обществото. В случая компромисите , които се правят на база марка са много по-малко от това, което получаваш като качество за съответните пари- добро качество на добро цена. А да сравняваме, кола която като нова е била почти х2 на цената на нашите е меко казано обидно за БМВ, а и сами правете изводи въпросното обезценяване до какво е довело, за да се стигне до цената на фиат или опел примерно. Това говори достатъчно колко от това БМВ е наистина останало....В България хората карат масово барутници, гълъбарници , таралясници, кашлици и т.н. за по 1500 евро и тук сме седнали да спорим практически от всички боклуци на кой боклука е по-малък....
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Ти по цената на колата и обезценяването ли правиш заключения за това колко я бива?Еми много ясно, че подръжката, данъците, застраховките и това, че трябва да седи на платен паркинг се отразява и на цената на колата.Иначе има вече и Порше Кайени за по 15000лв ... с 3.2 мотор на ВАГ ... лошо ли е?Ама подръжката ... каското ... паркинга ... данъците ...скъпи гуми... разхода ... и гроздето взело, че станало кисело. И тоя с 15000лв в джоба отива и си купува Фиат Гранде Пунто ... и почва да говори колко е зле да имаш Порше. Зле е щото нямаш пари бе пич

Коментар

Хм, темата е придобила много готин смисъл, усещам как скоро ще почнете да обяснявате кое по готино руса кака в бмв или чернокоса в ланча/ фиат/алфа.VOT, предполагам че ако ти кажа че твоето бмв е по гърбаво от една алфа 33 ще се обидиш жестоко, но мисля че няма смисъл да се фукаме че караме бмв при условие че има доста по красиви и бързи италянки поне за мен, не визирам ферари, мазарати и ония трактори, и не виждам как ще ме убедиш че ти си прав. Лично аз карам браво в което съм вложил много време, пари и любов и не бих го заменил нито за мерцедес нито за бмв нито за никоя друга кола, прел съм го като част от мен. Не премам и факта че гроздето е кисело защото съм карал доста коли и само в бравото съм се чуствал така. Лично мое мнение че аз бих се кефил много повече на една Алфа 33 киоре спортиво с трансаксиални скорости от колкото на бмв пък било то и с 5-10годино по ново и с по можен двигател.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Едно е да си карал ... друго е да си притежавал за да разбереш, кое как би ти служило!Алфа 33 ... ти сериозно ли?Явно имаме много различни представи и виждания за това какво е бърза кола ... за приятна да не говорим... явно за теб тоя гнил труп с ръбати с грубоват интериор в който може да се самонараниш при резки движения е дори автомобил със спортен характер. Аз имам БМВ и Пунто ... едното ти служи ... разумен избор ... нещо като съпругата ... другото е нещо като млада любовница дава ти ... ама и взима не малко.И тия като теб казват, че не им се пробва чуждо ... младо ... и диво ... еми добре ... повярвах ви хаха

Коментар

VOT написа:
                Най ме кефят комплексарските отговори на тоталните лузъри, че не биха си купили БМВ или АУДИ... хаха Защо една кола е по-добре да е на задно, а не на предно ... трудно е да го обясниш на пълен безхаберник с мъртво роден Фиат, който кара с 50-60 под напрежение. :D
                Това си е доста обидно.Пак повтарям,не бих си купил гореизброените главно заради цената,а и не са кой знае колко по здрави от фиата,всъщност въобще не съм убеден че са по здрави.За задно предаване зависи какво искаш от колата.Имах Алфа 90 2,4 тд,голям звяр,много добра кола но това задно ми вадеше нервите,имам каране и по черно и баири и като капак идва и снегаМареята ми си е мъртво родена ,няма спор
                FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Ако прочете заглавието, ще видите, че има думата никога. Ей затова съм отговорил Дачия, щото не виждам от настоящите им коли ни една, която евентуално бих си купил след 5-10 години. Например форд също не бих си купил, ама освен Фокус. Рено също, освен Флуенс. VW също, ама освен Фаетон и т.н. Честно казано, вероятността да ми се прииска Ауди, Мерцедес или БМВ е супер мизерна, ама я има. Може би е продиктувано от кошниците, дето постоянно ги гледам да ги теглят с въжето нанякъде, щото като видя някое новичко БМВ по магистралата и ми се приисква и на мен. Мерцедес по-рядко, Ауди досега не ми се е приисквало. Кола със задно не ми се кара и на мен, ама от изброените има и с 4х4 .
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                    Ако прочете заглавието, ще видите, че има думата никога. Ей затова съм отговорил Дачия, щото не виждам от настоящите им коли ни една, която евентуално бих си купил след 5-10 години. Например форд също не бих си купил, ама освен Фокус. Рено също, освен Флуенс. VW също, ама освен Фаетон и т.н. Честно казано, вероятността да ми се прииска Ауди, Мерцедес или БМВ е супер мизерна, ама я има. Може би е продиктувано от кошниците, дето постоянно ги гледам да ги теглят с въжето нанякъде, щото като видя някое новичко БМВ по магистралата и ми се приисква и на мен. Мерцедес по-рядко, Ауди досега не ми се е приисквало. Кола със задно не ми се кара и на мен, ама от изброените има и с 4х4 .
                    И аз за това написах Смарт, но пък от другите марки почти винаги поне един модел ми харесва.

Коментар

Alex_RT написа:
                      Нито са по едно и също време (разликата е 4 г при появата на единия и другия модел) , нито пък бмв предлага много повече- цените им го показват....
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Гласувах за Ауди заради огромните разходи за ремонт ама и БМВ няма да си купя. Ако искам луксозна кола бих си взел Лексус, Инфинити, за бърза Нисан GTR, Ево, Импреса и т.н. избор колкото искаш. Колата трябва да ти служи, а не да наливаш една торба пари в нея само и само да става за каране. Щото кеф цена няма ама след като дадеш 6 бона за смяна на окачване и т.н. (А3 1.8 Т) остава само цената. А БМВ дори и да е най - бързата пак няма да си я взема, ами то като гледам кви селяци и мангали ги карат в тази държава (има и изключения разбира се от това правило), мне мерси ...

Коментар

Според мен идеята на темата е да е субективна, тоест изследване на чисто фенските предразсъдъци, а не инженерните постижения на различните компании. Ако хипотетично парите не са проблем, коя марка не бихте си купили. Иначе е ясно, че няма да си купя никога Pagani, примерно :D
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Никога няма да си купя Лексус, само и единствено защото не мога да си го позволя! Иначе веднага скачам на един Lexus RX 450h например. Карам и се возя от време на време в такъв и нямам никакви забележки, но не го поддържам аз. Същата работа е и с Мерседес SLK 63 AMG например... Нема такъв кеф докато настъпиш педала и вече да караш с 200... Ще цитирам приблизително един колега, който отдавна не е писал тук:"Абе, а сте се видели у пари - а сте забравили и ФИАТ и МИАТ". С две думи - гроздето е кисело.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

VOT написа:
                              Едно е да си карал ... друго е да си притежавал за да разбереш, кое как би ти служило!Алфа 33 ... ти сериозно ли?Явно имаме много различни представи и виждания за това какво е бърза кола ... за приятна да не говорим... явно за теб тоя гнил труп с ръбати с грубоват интериор в който може да се самонараниш при резки движения е дори автомобил със спортен характер. Аз имам БМВ и Пунто ... едното ти служи ... разумен избор ... нещо като съпругата ... другото е нещо като млада любовница дава ти ... ама и взима не малко.И тия като теб казват, че не им се пробва чуждо ... младо ... и диво ... еми добре ... повярвах ви хаха
                              Тя и Делтата от 91 година е "гнил труп с ръбати с грубоват интериор в който може да се самонараниш при резки движения" ама като малък си си мечтал за такава нали, ако си бил роден и знаеш за какво ти говоря. А това направо ме разби " ... разумен избор ... нещо като съпругата ... другото е нещо като млада любовница дава ти ... ама и взима не малко" и затвърждава мнението ми че си доста малък и не си женен изобщо и най вероятно са те черпили БАНан в БМВ форума и сега се чудиш къде да се изживяваш. И да "Едно е да си карал ... друго е да си притежавал за да разбереш, кое как би ти служило" Вярно много е различно , пожелавам ти разбереш един ден каква е разликата между това което караш и примерно седма серия поръчана от производителя с изричното желание да няма АБС и Тракшън и Еър бег на шофьорското място.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

todorakiggg написа:
                                Гласувах за Ауди заради огромните разходи за ремонт........... Щото кеф цена няма ама след като дадеш 6 бона за смяна на окачване и т.н. (А3 1.8 Т) остава само цената.
                                Колега, това само показва, колко си НЕЗАПОЗНАТ, да не използвам думата заблуден.А3 е една от малкото коли на Ауди, с възможно най-опростено окачване и в пъти по-евтино от, на който и да е ФИАТ след 96г.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X