Гласувах за Ауди, защото не мога да дам 2 гласа. Да се брои като Ауди/ФВ. Просто не ги обичам тези коли, постоянно ми ги навират в лицето като нещо извънземно и мега-ултра-хипер-супер-дупер качествено, та поради тази причина имам естествена антипатия към тях. Не обичам прехвалени работи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
Никога не казвай никога... Аз не бих казал, че няма да си купя някоя марка автомобили, само защото е такава марката (модела). Ами ако недолюбвания от Вас производител направи и въведе нещо ново и революционно (което е много по-добро от останалите) пак ли няма да си вземете такава кола, само защото не харесвате марката?
Коментар
-
antons написа:Никога не казвай никога... Аз не бих казал, че няма да си купя някоя марка автомобили, само защото е такава марката (модела). Ами ако недолюбвания от Вас производител направи и въведе нещо ново и революционно (което е много по-добро от останалите) пак ли няма да си вземете такава кола, само защото не харесвате марката?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Всичко френско + форд. Причините по-скоро са в устройството и конструкцията им. Естествено не казвам, че са боклуци и нищо не става от тях Просто не ми допадат като изпълнение.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Френските като почнем с пластмасовите детайли, които са леко капризни за репаратура. Калници, капаци и други. За пример Рено Меган в багажника на мястото на резервната гума коритото е стъклопласт монтиран на болтове. Стария меган/19 са със слаба предница. Гредите са им от рода на 3х7см ламарина не по-дебела от 1.5мм. При Форд да кажем по-старите ескорти и други, предните калници са им заварени за купето. Работата ми е такава, че виждам всяко недоразумение според моята гледна точка. Има още много примери но в момента не се сещам.
Коментар
-
Synthy написа:antons написа:Никога не казвай никога... Аз не бих казал, че няма да си купя някоя марка автомобили, само защото е такава марката (модела). Ами ако недолюбвания от Вас производител направи и въведе нещо ново и революционно (което е много по-добро от останалите) пак ли няма да си вземете такава кола, само защото не харесвате марката?
Коментар
-
Добре де, ако подходим философски: аз гласувах срещу ВАГ групата, обаче не изключвам възможността да се уредя с един пасат например, или някое А6. Хубави коли, големи, удобни, комфортни, практични - никога не казвай никога, нали така беше?! Обаче за да се сдобия с подобно немско возило, трябва да съм изчерпал другите алтернативи, а не е като да няма такива. Следващата ми кола най-вроятно ще е японска. Европейската ширпотреба нещо не ме впечатлява последните 10 години. Какво излиза - прост въпрос с прост отговор, като при 90% от отговорилите причините са субективни. Самият въпрос също е доста субективен, и получава и такива отговори. Това с "никога не казвай никога" в сличая не е много удачно, тъй като това тук е форум за почитателите на фиат - субективизъм и фенщина в най-чист вид. не бива да се подхожда прекалено сериозно към отговора му, просто защото самият въпрос не е съвсем сериозен.Спирам да философствам"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
[quote="Synthy"]Добре де, ако подходим философски: аз гласувах срещу ВАГ групата, обаче не изключвам възможността да се уредя с един пасат например, или някое А6. Хубави коли, големи, удобни, комфортни, практични - никога не казвай никога, нали така беше?! Обаче за да се сдобия с подобно немско возило, трябва да съм изчерпал другите алтернативи, а не е като да няма такива. Следващата ми кола най-вроятно ще е японска. Европейската ширпотреба нещо не ме впечатлява последните 10 години. Какво излиза - прост въпрос с прост отговор, като при 90% от отговорилите причините са субективни. Самият въпрос също е доста субективен, и получава и такива отговори. Това с "никога не казвай никога" в сличая не е много удачно, тъй като това тук е форум за почитателите на фиат - субективизъм и фенщина в най-чист вид. не бива да се подхожда прекалено сериозно към отговора му, просто защото самият въпрос не е съвсем сериозен.Спирам да философствам [/quoteА6 не е за всеки ,за след 2000г,там има едни валове,едни помпи,компютри,леле мале.Иначе ако е на мене си е без грешка,говоря за дизел 2,4 или 2,5.Аз не бих си купил фолксваген,не за друго а за цената.Когато купувах мареята за кирлив пасат 95 ми искаха 3800 щото имал климатик и пепелник.Голф 4 ,двуврат ,само пепелник -5800.От 24 години карам главно италианки,не съм фанатик но съотношението цена качество екстри си казва думатаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
И аз гласувам за VW, имах два и съм брала големи ядове особено лятото, лично аз съм върл фен на Италианки те от 6 години карам само италианки, в момента имам 4 , и не бих ги сменила.Сега смятам и един Тезис да взема .Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
Коментар
-
Ако някога имам възможност да си купя чисто нова кола от каквато и да е марка, бих си купил. Няма такава марка, за която да кажа, че никога няма да си я купя.При втората употреба нещата не стоят така. Не че се заричам, защото аз например смятах, че никога няма да си купя дизелов автомобил и най-вече турбо-дизел, но взех че го направих. Но все пак на този етап мисля, че по различни причини не бих си купил втора ръка кола от следните марки (използвам списъка с марки в Mobile):- Alfa Romeo- Daewoo- Rover- Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Maybach, McLaren, Porsche, Rolls-Royce :D - Каквато и да е американска кола- Каквато и да е хибридна кола - Каквато и да е кола с 2 врати- Каквато и да е кола с десен воланВ анкетата гласувах за Alfa Romeo.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар