Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VW и по-конкретно Голф. Изключително скучни автомобили и прекалено скъпи за това което предлагат.
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Как да гласувам като се колебая коя най не бих си купил.Еднакво не интересни са ми:Деу/ШевролетГрейт УолДачияЛадаСмарт
      F31 BMW 320d

Коментар

Alex_RT написа:
        VW и по-конкретно Голф. Изключително скучни автомобили и прекалено скъпи за това което предлагат.
        Хвани едно Стило JTD и един Golf4 и им сравни цените на частите и после пак ми говори, нЕма нужда чак толкоз от фанатизъм.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ситруен, просто никога не са правили коля след която да се обърна.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

След ВАЗ 2016 и ВАЗ 2107, които ми бяха първите коли и никога не са ме оставяли на пътя Лада повече не бих си купил понеже тези новите са някакъв опит за кола по-скоро. Руснаците са много добри в космонавтиката и военната техника, но коли така и не се научиха да правят. Great Wall също е едно недоразумение според мен. Дай боже да ми се разрастне бизнеса и да се налага да купувам нови служебни коли...ще купя Дачия. За колегите, които изразяват негативи към Рено- Дачията е на практика Рено, само че е изключително здрава и евтина за поддръжка (поддържах 6 служебни Логана коми 1,5 dci). А за тези които недолюбват Голфа- да и на мен ми е много анти кола във всичките му серии, но когато се качих да покарам Golf V R32 останах много доволен Дори и да имам парите обаче не бих си я купил понеже почти всяка част за нея се чака на поръчка и дори официалните сервизи нямат наличности за този модел.
            ex. Fiat Marea 1.6 16V
            ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

S_BANKOV написа:
              Ситруен, просто никога не са правили коля след която да се обърна.
              Единствено DS-а ми допада, може би от детските години спомени от Фантомас, а иначе возията им няма равна. А иначе изключвам: Форд, Мустанга от тази марка прави изключение японски автомобил също не бих си купил, няма да ми издържи джоба Опел - много скърца ръждояда Френските автомобили също не ми допадат от гледна точка на корозия, лимбизия като здравина и съответно цените за поддръжка китайчетата от всякакъв род ги изключвам с руските вече се разведох, въпреки че с руски автомобил не съм оставал на пътя, винаги съм успявал да се прибера каквито и номера да са ми правили, но за качеството няма смисъл да коментираме американските също не са ми по джоба
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Няма лоша кола колеги, има лоши собственици , целта на МПС-то е да ви транспортира от една точка до друга, на това определение отговарят всички автомобили, аз съм пас в тази анкета :D
                punto HGT

Коментар

Гласувах за VW. По-некачествени двигатели от тяхните до сега не съм видял, а и самите коли са доста евтино направени. Имаме служебно Polo 2004 - ами Пунтото е доста по-кола от него и като интериор и като материали, а за двигателя въобще не може и да става дума както казах. Същото мога да кажа и сравнявайки Stilo с Golf 4 - Стилото е по-добро определено. А някой като почне да ми говори за шарнири и тампони и други такива железа отдавна вече се усмихвам и приключвам разговора Това е моето мнение и за мен както съм писал и друг път съм направил избора. Имал съм и немски коли, в семейството и приятелите съм видял цялата гама "немско" в разглобен вид и за мен избора е ясен. Това не значи, че ще спрат да ги карат и ще фалира Германия разбираш ли
                  Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                  Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

За кола 2-а употреба ФВ спрямо други алтернативни в класа си автомобили е доста скъп, а на практика не предлага нищо кой знае какво. Дори и да са по-здрави аз лично съм се убедил че ако примерно един голф 4 е Х2 в цената на една брава, то той не е два пъти по-здрав. Евтинките пластмаси (не че на нашите са мн скъпи, но поне колите са по-евтини) в скучния интериор не го коментирам.Няма мисля нужда да задавам въпроса коя марка е печелила най-много пъти наградата за Европа Автомобил на годината....
                    Play Golf ,but not drive golf!!!
                    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Киа, брат ми бра толкова много ядове е едно Рио, че не бих си помислил никога за покупка на такава кола. Не знам какво е качеството на другите модели, но този определено е под всякаква критика.

Коментар

emzo написа:
                        ...нЕма нужда чак толкоз от фанатизъм.
                        Това е добър съвет към участниците в анкетата. Никога не казвай никога, но мисля, че роувър не бих карал заради скъпата поддръжка. Няма да казвам, че не ме кефят, все някой може да кара такъв.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Мисля че, не бих повторил с Фиат...ама знае ли човек какво ще стане. И ..не харесвам МБ, ако ми подарят-продавам!
                          MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                          ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Шкода и Сеат са ми много антипатични автомобили и няма дори и едно нещо във всичките им модели, които съм виждал, което поне малко да грабне окото - грозни и скучни, а понеже са и от семейството на Фолксвагена, стават още по-противни.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

plamenHART написа:
                              Мисля че, не бих повторил с Фиат...ама знае ли човек какво ще стане. И ..не харесвам МБ, ако ми подарят-продавам!
                              Маунтин Байк? И аз! Само шосейка! Колкотто до липсата на Фиат - щом караме Фиати, няма как да отговорим с "Никога не бих си купил Фиат." Това съм имал предвид. А колкото до въпроса "Бихте ли си купили Фиат отново?" - това е друго.

Коментар

ogi28b написа:
                                Маунтин Байк? И аз! Само шосейка! ....
                                :D :D :D
                                MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                                ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Working...
                                X