VW и по-конкретно Голф. Изключително скучни автомобили и прекалено скъпи за това което предлагат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
След ВАЗ 2016 и ВАЗ 2107, които ми бяха първите коли и никога не са ме оставяли на пътя Лада повече не бих си купил понеже тези новите са някакъв опит за кола по-скоро. Руснаците са много добри в космонавтиката и военната техника, но коли така и не се научиха да правят. Great Wall също е едно недоразумение според мен. Дай боже да ми се разрастне бизнеса и да се налага да купувам нови служебни коли...ще купя Дачия. За колегите, които изразяват негативи към Рено- Дачията е на практика Рено, само че е изключително здрава и евтина за поддръжка (поддържах 6 служебни Логана коми 1,5 dci). А за тези които недолюбват Голфа- да и на мен ми е много анти кола във всичките му серии, но когато се качих да покарам Golf V R32 останах много доволен Дори и да имам парите обаче не бих си я купил понеже почти всяка част за нея се чака на поръчка и дори официалните сервизи нямат наличности за този модел.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ситруен, просто никога не са правили коля след която да се обърна.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Гласувах за VW. По-некачествени двигатели от тяхните до сега не съм видял, а и самите коли са доста евтино направени. Имаме служебно Polo 2004 - ами Пунтото е доста по-кола от него и като интериор и като материали, а за двигателя въобще не може и да става дума както казах. Същото мога да кажа и сравнявайки Stilo с Golf 4 - Стилото е по-добро определено. А някой като почне да ми говори за шарнири и тампони и други такива железа отдавна вече се усмихвам и приключвам разговора Това е моето мнение и за мен както съм писал и друг път съм направил избора. Имал съм и немски коли, в семейството и приятелите съм видял цялата гама "немско" в разглобен вид и за мен избора е ясен. Това не значи, че ще спрат да ги карат и ще фалира Германия разбираш лиFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
За кола 2-а употреба ФВ спрямо други алтернативни в класа си автомобили е доста скъп, а на практика не предлага нищо кой знае какво. Дори и да са по-здрави аз лично съм се убедил че ако примерно един голф 4 е Х2 в цената на една брава, то той не е два пъти по-здрав. Евтинките пластмаси (не че на нашите са мн скъпи, но поне колите са по-евтини) в скучния интериор не го коментирам.Няма мисля нужда да задавам въпроса коя марка е печелила най-много пъти наградата за Европа Автомобил на годината....Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
plamenHART написа:Мисля че, не бих повторил с Фиат...ама знае ли човек какво ще стане. И ..не харесвам МБ, ако ми подарят-продавам!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар