Колеги, моля гласувайте в анкетата за да видим коя е най-малко желаната марка от другите. Който иска - може да посочи конкретни причини, поради които няма да си купи съответната кола. Целта на темата не е да се оплюват други марки автомобили! Нека имаме уважение към хората, които все пак са си купили такива коли. Няма да изброявам всички марки на света, но ще се опитам да изброя по-масовите у нас. Ако "вашата" марка липсва - може да пишете в мнение, вместо глас. Няма да пиша за луксозни и бутикови коли, а само по-масови. Редът е азбучен - латинска азбука. Анкетата е без срок на валидност. Аз никога не бих си купил Форд. Нямам конкретно обяснение. Някак отвътре така ми идва. Ако ми подарят Форд - веднага ще го продам.Ред.: Забравил съм Ланча. Ако има някой, който иска да гласува с "Ланча" - да ми пише и ще я добавя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
Дадох глас за опел...просто не ме кефят...@nsn Два смарта са минали през нас...единият още се кара Fortwo MC1 бензинче...трябва да ти кажа, че това е най-добрата кола за големия град...самия аз съм се замислял дали да не си взема такава, но липсата на мощност определено ме спира. Ако шофирам обаче ежедневно до работа из центъра на София или Варна например с удоволствие бих карал подобна колица. Интересното е, че и са доста здрави...смартчето претърпя две катастрофи едната самостоятелна в мантинела а другата в Ауди почти челно...и в двата случая без особени поражения...за сметка на това аудито например си беше бая смазано...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Дадох глас за опел...просто не ме кефят...@nsn Два смарта са минали през нас...единият още се кара Fortwo MC1 бензинче...трябва да ти кажа, че това е най-добрата кола за големия град...самия аз съм се замислял дали да не си взема такава, но липсата на мощност определено ме спира. Ако шофирам обаче ежедневно до работа из центъра на София или Варна например с удоволствие бих карал подобна колица. Интересното е, че и са доста здрави...смартчето претърпя две катастрофи едната самостоятелна в мантинела а другата в Ауди почти челно...и в двата случая без особени поражения...за сметка на това аудито например си беше бая смазано...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Bane
-
Не смея да гласувам,защото преди няколко години се кълнях публично,че италианска кола никога не бих си взел... Тъй,че човек никога не трябва да казва "никога",колкото и изтъркано да звучи Иначе в тоя момент четейки анкетата най-малко интерес сякаш имам към Смарт,Лексус и Ровър...просто в съзнанието ми не изплува техен модел,който да ми пасваEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
BO написа:kiselo написа:Дадох глас за опел...просто не ме кефят...@nsn Два смарта са минали през нас...единият още се кара Fortwo MC1 бензинче...трябва да ти кажа, че това е най-добрата кола за големия град...самия аз съм се замислял дали да не си взема такава, но липсата на мощност определено ме спира. Ако шофирам обаче ежедневно до работа из центъра на София или Варна например с удоволствие бих карал подобна колица. Интересното е, че и са доста здрави...смартчето претърпя две катастрофи едната самостоятелна в мантинела а другата в Ауди почти челно...и в двата случая без особени поражения...за сметка на това аудито например си беше бая смазано...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар