Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Колеги, моля гласувайте в анкетата за да видим коя е най-малко желаната марка от другите. Който иска - може да посочи конкретни причини, поради които няма да си купи съответната кола. Целта на темата не е да се оплюват други марки автомобили! Нека имаме уважение към хората, които все пак са си купили такива коли. Няма да изброявам всички марки на света, но ще се опитам да изброя по-масовите у нас. Ако "вашата" марка липсва - може да пишете в мнение, вместо глас. Няма да пиша за луксозни и бутикови коли, а само по-масови. Редът е азбучен - латинска азбука. Анкетата е без срок на валидност. Аз никога не бих си купил Форд. Нямам конкретно обяснение. Някак отвътре така ми идва. Ако ми подарят Форд - веднага ще го продам.Ред.: Забравил съм Ланча. Ако има някой, който иска да гласува с "Ланча" - да ми пише и ще я добавя.

глас за смарт-причината е че са много малки и нефункционални(изключвам паркирането)
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Дадох глас за опел...просто не ме кефят...@nsn Два смарта са минали през нас...единият още се кара Fortwo MC1 бензинче...трябва да ти кажа, че това е най-добрата кола за големия град...самия аз съм се замислял дали да не си взема такава, но липсата на мощност определено ме спира. Ако шофирам обаче ежедневно до работа из центъра на София или Варна например с удоволствие бих карал подобна колица. Интересното е, че и са доста здрави...смартчето претърпя две катастрофи едната самостоятелна в мантинела а другата в Ауди почти челно...и в двата случая без особени поражения...за сметка на това аудито например си беше бая смазано...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Бих гласувал за "няма такава", ако имаше такъв отговор, ама няма... Всяка марка има що годе успешни модели и бих ги покарал с кеф.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

kiselo написа:
          Дадох глас за опел...просто не ме кефят...@nsn Два смарта са минали през нас...единият още се кара Fortwo MC1 бензинче...трябва да ти кажа, че това е най-добрата кола за големия град...самия аз съм се замислял дали да не си взема такава, но липсата на мощност определено ме спира. Ако шофирам обаче ежедневно до работа из центъра на София или Варна например с удоволствие бих карал подобна колица. Интересното е, че и са доста здрави...смартчето претърпя две катастрофи едната самостоятелна в мантинела а другата в Ауди почти челно...и в двата случая без особени поражения...за сметка на това аудито например си беше бая смазано...
          Значи ако ти дадат една Лада Приора или една Астра да речем, ще вземеш Ладата, защото Опел не ти харесва?
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Определено Рено.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Всичко що не е немско, италианско или френско не става.

Коментар

Не смея да гласувам,защото преди няколко години се кълнях публично,че италианска кола никога не бих си взел... Тъй,че човек никога не трябва да казва "никога",колкото и изтъркано да звучи Иначе в тоя момент четейки анкетата най-малко интерес сякаш имам към Смарт,Лексус и Ровър...просто в съзнанието ми не изплува техен модел,който да ми пасва
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Кола

И аз не бих гласувал за марка има хубави и не толкова популярни а и те колите станаха интернационални Доста части на мерцедес са от Китай Индия ТурцияЩо ако вярно ми изпадне кола има ли значение какво ще е стига да върши работа и да няма проблем КАТО ФИАТ :D
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ауди, защото е просто един префърцунен и по-скъп Фолксваген в лъскави дрехи, предназначен за пенсионери и мъже от другия бряг И какво е това гласуване срещу BMW!?
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Смарт, ама не виждам Фиат тук...

Коментар

Airfan написа:
                        ама не виждам Фиат тук...
                        Ще хапне банан някой, затва Рено Туинго, по-грозно е и от Мултиплата
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BO написа:
                          kiselo написа:
                          Значи ако ти дадат една Лада Приора или една Астра да речем, ще вземеш Ладата, защото Опел не ти харесва?
                          Разбира се има и много фактори които е един даден момент биха дали наклон за смяна на решението...Лада сме имали в семейството дори и за малко(половин година)...карал съм доста време Лада самара като служебна...Боклучарник е, но за работа става...А относно Опел Астра....особено онези старичките които бяха популярни до преди няколко години...не бих си купил подобен боклук каквото ще да става...виж ако ми я подаряват ще я взема пък все ще и взема някой лев за желЕзо Пак казвам все пак винаги може да изкочат фактори които да повлияят на мнението...
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ненавиждам вагини и цялото им семейство и потекло
                            STILO JTD

Коментар

Working...
                            X