Най ме кефят комплексарските отговори на тоталните лузъри, че не биха си купили БМВ или АУДИ... хаха Защо една кола е по-добре да е на задно, а не на предно ... трудно е да го обясниш на пълен безхаберник с мъртво роден Фиат, който кара с 50-60 под напрежение. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
Нито са по едно и също време (разликата е 4 г при появата на единия и другия модел) , нито пък бмв предлага много повече- цените им го показват....Сравнението е от типа Сони тринитрон или ЛЕД Нео.На кой какво му харесва е друга тема...Фиат е нискобюджетна марка и като всяка покупка на бюджетна основа тя е свързана с компромиси.Основно се купува от хора с определен финансов статус в обществото. В случая компромисите , които се правят на база марка са много по-малко от това, което получаваш като качество за съответните пари- добро качество на добро цена. А да сравняваме, кола която като нова е била почти х2 на цената на нашите е меко казано обидно за БМВ, а и сами правете изводи въпросното обезценяване до какво е довело, за да се стигне до цената на фиат или опел примерно. Това говори достатъчно колко от това БМВ е наистина останало....В България хората карат масово барутници, гълъбарници , таралясници, кашлици и т.н. за по 1500 евро и тук сме седнали да спорим практически от всички боклуци на кой боклука е по-малък....Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Ти по цената на колата и обезценяването ли правиш заключения за това колко я бива?Еми много ясно, че подръжката, данъците, застраховките и това, че трябва да седи на платен паркинг се отразява и на цената на колата.Иначе има вече и Порше Кайени за по 15000лв ... с 3.2 мотор на ВАГ ... лошо ли е?Ама подръжката ... каското ... паркинга ... данъците ...скъпи гуми... разхода ... и гроздето взело, че станало кисело. И тоя с 15000лв в джоба отива и си купува Фиат Гранде Пунто ... и почва да говори колко е зле да имаш Порше. Зле е щото нямаш пари бе пич
Коментар
-
Хм, темата е придобила много готин смисъл, усещам как скоро ще почнете да обяснявате кое по готино руса кака в бмв или чернокоса в ланча/ фиат/алфа.VOT, предполагам че ако ти кажа че твоето бмв е по гърбаво от една алфа 33 ще се обидиш жестоко, но мисля че няма смисъл да се фукаме че караме бмв при условие че има доста по красиви и бързи италянки поне за мен, не визирам ферари, мазарати и ония трактори, и не виждам как ще ме убедиш че ти си прав. Лично аз карам браво в което съм вложил много време, пари и любов и не бих го заменил нито за мерцедес нито за бмв нито за никоя друга кола, прел съм го като част от мен. Не премам и факта че гроздето е кисело защото съм карал доста коли и само в бравото съм се чуствал така. Лично мое мнение че аз бих се кефил много повече на една Алфа 33 киоре спортиво с трансаксиални скорости от колкото на бмв пък било то и с 5-10годино по ново и с по можен двигател.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Едно е да си карал ... друго е да си притежавал за да разбереш, кое как би ти служило!Алфа 33 ... ти сериозно ли?Явно имаме много различни представи и виждания за това какво е бърза кола ... за приятна да не говорим... явно за теб тоя гнил труп с ръбати с грубоват интериор в който може да се самонараниш при резки движения е дори автомобил със спортен характер. Аз имам БМВ и Пунто ... едното ти служи ... разумен избор ... нещо като съпругата ... другото е нещо като млада любовница дава ти ... ама и взима не малко.И тия като теб казват, че не им се пробва чуждо ... младо ... и диво ... еми добре ... повярвах ви хаха
Коментар
-
VOT написа:Най ме кефят комплексарските отговори на тоталните лузъри, че не биха си купили БМВ или АУДИ... хаха Защо една кола е по-добре да е на задно, а не на предно ... трудно е да го обясниш на пълен безхаберник с мъртво роден Фиат, който кара с 50-60 под напрежение. :DFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Ако прочете заглавието, ще видите, че има думата никога. Ей затова съм отговорил Дачия, щото не виждам от настоящите им коли ни една, която евентуално бих си купил след 5-10 години. Например форд също не бих си купил, ама освен Фокус. Рено също, освен Флуенс. VW също, ама освен Фаетон и т.н. Честно казано, вероятността да ми се прииска Ауди, Мерцедес или БМВ е супер мизерна, ама я има. Може би е продиктувано от кошниците, дето постоянно ги гледам да ги теглят с въжето нанякъде, щото като видя някое новичко БМВ по магистралата и ми се приисква и на мен. Мерцедес по-рядко, Ауди досега не ми се е приисквало. Кола със задно не ми се кара и на мен, ама от изброените има и с 4х4 .браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Ако прочете заглавието, ще видите, че има думата никога. Ей затова съм отговорил Дачия, щото не виждам от настоящите им коли ни една, която евентуално бих си купил след 5-10 години. Например форд също не бих си купил, ама освен Фокус. Рено също, освен Флуенс. VW също, ама освен Фаетон и т.н. Честно казано, вероятността да ми се прииска Ауди, Мерцедес или БМВ е супер мизерна, ама я има. Може би е продиктувано от кошниците, дето постоянно ги гледам да ги теглят с въжето нанякъде, щото като видя някое новичко БМВ по магистралата и ми се приисква и на мен. Мерцедес по-рядко, Ауди досега не ми се е приисквало. Кола със задно не ми се кара и на мен, ама от изброените има и с 4х4 .
Коментар
-
Гласувах за Ауди заради огромните разходи за ремонт ама и БМВ няма да си купя. Ако искам луксозна кола бих си взел Лексус, Инфинити, за бърза Нисан GTR, Ево, Импреса и т.н. избор колкото искаш. Колата трябва да ти служи, а не да наливаш една торба пари в нея само и само да става за каране. Щото кеф цена няма ама след като дадеш 6 бона за смяна на окачване и т.н. (А3 1.8 Т) остава само цената. А БМВ дори и да е най - бързата пак няма да си я взема, ами то като гледам кви селяци и мангали ги карат в тази държава (има и изключения разбира се от това правило), мне мерси ...
Коментар
-
Никога няма да си купя Лексус, само и единствено защото не мога да си го позволя! Иначе веднага скачам на един Lexus RX 450h например. Карам и се возя от време на време в такъв и нямам никакви забележки, но не го поддържам аз. Същата работа е и с Мерседес SLK 63 AMG например... Нема такъв кеф докато настъпиш педала и вече да караш с 200... Ще цитирам приблизително един колега, който отдавна не е писал тук:"Абе, а сте се видели у пари - а сте забравили и ФИАТ и МИАТ". С две думи - гроздето е кисело.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
VOT написа:Едно е да си карал ... друго е да си притежавал за да разбереш, кое как би ти служило!Алфа 33 ... ти сериозно ли?Явно имаме много различни представи и виждания за това какво е бърза кола ... за приятна да не говорим... явно за теб тоя гнил труп с ръбати с грубоват интериор в който може да се самонараниш при резки движения е дори автомобил със спортен характер. Аз имам БМВ и Пунто ... едното ти служи ... разумен избор ... нещо като съпругата ... другото е нещо като млада любовница дава ти ... ама и взима не малко.И тия като теб казват, че не им се пробва чуждо ... младо ... и диво ... еми добре ... повярвах ви хахаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
todorakiggg написа:Гласувах за Ауди заради огромните разходи за ремонт........... Щото кеф цена няма ама след като дадеш 6 бона за смяна на окачване и т.н. (А3 1.8 Т) остава само цената.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар