Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

стило гтд не иска да пали.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

стило гтд не иска да пали.

здравейте.купих фиат стило 2002 година,но от италия ми казаха че не иска да пали(понякога палело,понякога не).Тук в България Дупница го закарах на майстор.Закачи му компютър и ми каза че показва че и 4 инжектора все едно са с откачени букси.Провери компютъра,всичко е ок,направихме проба с друг компютър обучихме го и пак не става,а този като го сложиме на друго стило си пали,така че проблема не е в компютъра.При майстора е от 5 дни и каза че на 2 пъти си е палила колата и после пак не иска.Проверихме кабелите от инжектора,не са прекъснати,проверихме релета,бушони всичко е ок,проверихме датчика на коленовия вал-дава импулс.Като откачиме буксата на компютъра и пак закачим на 2 пъти е палела но след това не иска.Не знам вече каде може да има проблем,мисля да сменя и буксата да не би да е от нея,но едва ли,здрава ми се вижда.Моля ако някои има идея или е имал сходен проблем да сподели.Благодаря предварително

Никой не може да ти помогне, без да кажеш какъв двигател е монтиран в това "стило гтд" (обем, мощност, година на производство на модела). Сходни проблеми са имали много хора, включително и аз. Понеже си нов във форума, ще те посъветвам да прочетеш правилата на форума и описанието на разделите, а също и да опиташ с търсачката, поне елементарно усилие направи да си помогнеш сам. Няма да пробвам, но сигурно ако напишеш само думите "не пали", ще излязат толкова много теми за четене...И смени майстора. Диагностиката не е сложна. Остава ли да свети конттролната лампа за проблеми с двигателя, като дадеш контакт?

Коментар

Бензиновата помпа сработва ли на контакт?

Коментар

andrei_k написа:
        Бензиновата помпа сработва ли на контакт?
        каква бензинова помпа на дизел?
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Грешка, обркал съм се, изобщо не зацепих че става въпрос за JTD.

Коментар

Кажи му на твоя майстор да огледа всички маси и най вече тая на двигателя.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вижте и помпата в резервоара.
              Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
              X