kokomicin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на бензинов с дизелов двг
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Е ти мислиш ли, че всичко от тази кола за 400лв. ще можеш да използваш? Ама като те гледам - взимай тоя боклук дето си харесал за 400лв. и си троши времето и парите. Щом имаш за губене..."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Ти сега какво искаш тук от нас? Питаш - отговаря ти се, а ти започваш да се оправдаваш и да скачаш на въпреки. Като не слушаш - троши си главата, твоя си е, ти си знаеш, никой не ти е крив и т.н. Щом си решил да правиш тази процедура - прави я без да се обясняваш толкова много. Но не можеш да убедиш никой, че за 400лв. ще вземеш нещо различно от боклук готов за надин. Това го знам и без да се налага да съм врачка или да те познавам."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Вие колко мислите че струва дърта Мареа 1.9JTD, която е претърпяла ПТП? Зависимост от удара - ако няма много здрави ламарини може и до 400лв да падне цената и. Иначе и на малко дете е ясно, че цяла, неударена и читава Мареа не може да се купи за тези пари, но колегата е написал друго на предишната страница. Иначе според мен е мазохизъм да си превърнеш зорлем колата в печка, но това си е мое мнение.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар