Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на кормилна рейка

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Рециклиране на кормилна рейка

    Здравейте колеги. Вчера ме зарадваха, че хлопането в предницата на Палиото е от разбита рейка. Варианти - рециклиране за 280 лв. или втора употреба за 80лв. и монтаж без гаранция за още 80лв. Чудя се какво да правя.
    Palio Weekend 1.7 TD

    #2
    ако смяташ да караш колата - рециклирай
    Брава 1.6

    Коментар


      #3
      И аз съм за рециклиране,но не там където ти предлагат.Просто за 280лв. не знам какво толкова ще и правят.На мой познат на е36-цата за 80лв му я направиха с гаранция дори.На същото място на една Ибиза Купра с престъргване на стержена му взеха около 150-60лв. и отново с гаранция.За 300лв. не знам дали няма да си вземеш нова направо...
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

      Коментар


        #4
        Рециклирането на рейката е 150 лв при хората в техническият университет с 1 година гаранция. Това е цената без монтаж/демонтаж. Провери при тях, има дости теми където е коментрирана работата им. Мисля, че със сваляне/качване на автомобила цената беше с около 100 лв. отгоре с вкл. нова хидравлична течност. Ако смяташ да караш колата дългосрочно - рециклирай.

        Коментар


          #5
          Днес говорих с човека от техническия. Обясних му симптомите( хлопане отпред вдясно). Мнението му е че е от износена втулка, но мога да карам така без проблеми. Само звука ще ме дразни ама като няма пари.......
          Palio Weekend 1.7 TD

          Коментар


            #6
            Чак сега видях, че си от Варна, колега, а аз те пращам в Техническия...Както и да е. Щом е само от разбита втулка и не е проблем, да се кара така временно...ок.

            Коментар


              #7
              колега аз в момента си сменям рейката на мареята и я взех от форума за 40 лв ,но сега ми се иска да бях я оставил в сервиз и те да си блъскат главите ,оказа се супер трудна смяната а до сега всеки ми казваше че било много лесно -лесно ама друг път , та съвета ми е ако нямаш много парички просто вземи една рейка от форума от колега на които може да му се има доверие за състоянието на рейката и дай колата в сервиз да ти я сменят ,това ти е най ежтиния вариант ,аз изгубих 2 дни да се боря с нея вмсто да ходя на работа и парите са едни и същи .Успех!

              Коментар

              Working...
              X