Да, трябва да ги сменям напролет, доста се изкушавам...Другата опция е оригиналните 18" на Бравото, ама тук не се намират изобщо.Аз тая кола реално не я карам от 2-3 месеца, ще я правя гаражна антика явно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Говорейки за гуми, моите зимни ще почват 5-ти сезон тази зима и мисля да ги сменям, но ми се иска да сложа 205/60/16 вместо стандартните 205/55/16, защото... няма смисъл да ви обяснявам колко е просвета на колата и колко често ми се случваше да закантарвам в снега (и не само)На първо гледане предполагам, че ще няма да проблем да се поберат, но все пак ако знаете нещо - свиркайе
Коментар
-
Здравейте Колеги,Търся багажник (греди) за Бравото. Пуснах запитване в разделите за продаване/купуване, но както очаквах, получих отговори за Браво "96 год. Има магазини в Бургас, предлагат ми греди, които стоят отвратително, като на таралеж. Нищо общо с това, което предлага АИ, но вече (втора седмица) нямам дадена оферта от тях. По мои предварителни проучвания, гредите при тях (АИ) са около 370 лв. Ако някой предлага нещо, нека се обади на лични.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
И аз имам греди, но афтърмаркет, защото нещо се доскръндзих за 150-те лв разлика с тези от АИ. Миналата година взех, уж висок клас, но после си ядох главата цяла зима. На външен вид не е особено голяма драма, прилично седят (при все че пак има леко усещане за "таралеж").Проблема дойде при по обилните снеговалежи и дъжда. Уплатненията на вратите не покриваха достатъчно добре планките на гредите и вътре си капеше вода. Другото нещо е, че като ги махнах пролетта, лакът по гредите на колата (където се държат гредите) беше леко набръчкан.Т.е. съвета ми е да не повтаряш моята грешка и при всяко положение да вземеш оригинални греди П.П. Във вторник ще тествам удължената гаранция на АИ. Волана ми е тръгнал да се поразлепя от вътрешната страна над бутоните и пръскалките се забавят доста много при първо пръскане. В очакване съм да ме срежат и за двете, след което аз да ги срежа за обслужването на 4-тата година (тук е момента да се включите със съвети - къде?)
Коментар
-
На ~55 000 км съмИначе евентуалните причини да ме срежат за гаранцията се крият в това, че гаранцията вече не минава през АИ/Фиат, а през Евроинс. Принципно АИ като оторизиран сервиз би трябвало да кажат да/не на гаранционата претенция и Евроинс да оправят плащането. До сега Евроинс са били доста коректни, но все пак са застрахователна компания...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар