Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, трябва да ги сменям напролет, доста се изкушавам...Другата опция е оригиналните 18" на Бравото, ама тук не се намират изобщо.Аз тая кола реално не я карам от 2-3 месеца, ще я правя гаражна антика явно

Коментар

Говорейки за гуми, моите зимни ще почват 5-ти сезон тази зима и мисля да ги сменям, но ми се иска да сложа 205/60/16 вместо стандартните 205/55/16, защото... няма смисъл да ви обяснявам колко е просвета на колата и колко често ми се случваше да закантарвам в снега (и не само)На първо гледане предполагам, че ще няма да проблем да се поберат, но все пак ако знаете нещо - свиркайе

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Половин сантиметър ще се вдигне, нищо няма да усетиш
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Това няма ли да промени и скоростомера/километража? Не че е голяма драма...

Коментар

Здравейте Колеги,Търся багажник (греди) за Бравото. Пуснах запитване в разделите за продаване/купуване, но както очаквах, получих отговори за Браво "96 год. Има магазини в Бургас, предлагат ми греди, които стоят отвратително, като на таралеж. Нищо общо с това, което предлага АИ, но вече (втора седмица) нямам дадена оферта от тях. По мои предварителни проучвания, гредите при тях (АИ) са около 370 лв. Ако някой предлага нещо, нека се обади на лични.
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Май само Sev има и едва ли би се разделил Пробва ли в eBay?

Коментар

И аз имам греди, но афтърмаркет, защото нещо се доскръндзих за 150-те лв разлика с тези от АИ. Миналата година взех, уж висок клас, но после си ядох главата цяла зима. На външен вид не е особено голяма драма, прилично седят (при все че пак има леко усещане за "таралеж").Проблема дойде при по обилните снеговалежи и дъжда. Уплатненията на вратите не покриваха достатъчно добре планките на гредите и вътре си капеше вода. Другото нещо е, че като ги махнах пролетта, лакът по гредите на колата (където се държат гредите) беше леко набръчкан.Т.е. съвета ми е да не повтаряш моята грешка и при всяко положение да вземеш оригинални греди П.П. Във вторник ще тествам удължената гаранция на АИ. Волана ми е тръгнал да се поразлепя от вътрешната страна над бутоните и пръскалките се забавят доста много при първо пръскане. В очакване съм да ме срежат и за двете, след което аз да ги срежа за обслужването на 4-тата година (тук е момента да се включите със съвети - къде?)

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Волана няма да ти го признаятПръскалките...същоНе си губи времето и бензина да ходиш до тамОбслужване - ако още си в Бизнес Парка, отиди в ДН...зад КАРЕ е

Коментар

Е не, така или иначе трябва да ходя до Евроинс да описвам няколко щети, та ще видя какво ще кажат, но нямам кой знае какви надежди, да не кажа никакви.Относно обслужването, на 4-тата година беше голямото обслужване с ремъци, нали? (по книжка поне)

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ами зависиможе да чакаш и до 5-тата годинана колко километра си?по гаранцията на АИ трябва да смениш ремъци на 60000ако не ги смениш при тях ти отпада гаранциятадано не се счупи нещо сериозно, което не ми се вярва

Коментар

Е ако е в гаранция защо да не му признаят волана и пръскалките? Айде за волана да речем може да измислят нещо, ама за пръскалките какво ще ти кажат? Аз бих се пробвал гаранционно...

Коментар

На ~55 000 км съмИначе евентуалните причини да ме срежат за гаранцията се крият в това, че гаранцията вече не минава през АИ/Фиат, а през Евроинс. Принципно АИ като оторизиран сервиз би трябвало да кажат да/не на гаранционата претенция и Евроинс да оправят плащането. До сега Евроинс са били доста коректни, но все пак са застрахователна компания...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Евроинс е фирма на АвтохолдАутоИталия е фирма на Автохолд :D

Коментар

Да де, но в заводската гаранция всичко е за сметка на Фиат

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Еврохолд де заводска, заводскаколко да е заводскапак правят каквото си искатсигурно е клапанизтърва водата към казанчето и затова не пръска веднагаще кажат че това е част която се износва и най-много и да платиш че са открили какъв е проблема

Коментар

Working...
                                X