ЛИНК към старата тема.Понеже старата тема стана трудна за четене, търсене в нея, а от техническа гл. точка - и за модериране, коментарите може да продължат в тази. Отсега трябва да е ясно на участниците, че в тази тема няма да бъде допуснат нито един въпрос, който е свързан с конкретен технически проблем. За такива въпроси си има съответни раздели във форума. Тази тема е само и единствено за мнения, впечатления, цени и коментари, но не и за въпроси за консумативи, проблеми с електрониката, окачването и др. Всичко друго извън темата ще бъде изтривано (местено в кофата). Това ще се прави с цел темата да не стане 300 страници като предишната и някой като иска да намери нещо в нея - да се окаже невъзможно, както все по-често ставаше напоследък. Всеки иска точно за неговия модел автомобил да има тема и раздел, но за момента форумът няма да бъде разделян по този начин. МОЛЯ, придържайте се към темата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
може да го броим за коментарпреди десетина дни смених ремъците и ролките - колата е на 62000 км, 4 години и половинапоръчах си два комплекта на SKF (ангренажен комплект и обслужващ ремък с обтегач)в началото бях сигурен че ще сменя и помпата, но колата се превърна в съботно-неделна и се отказах; времето ще покаже дали съм сгрешилкакто обикновено нещата не бяха налични в БГ и пристигнаха след 10-на дни в повече от прилични опаковкиролката на ангренажния комплект е производство на NSK, обтегача е Dayco (самия лагер не се вижда какъв е); ремъци нямам представа, може би те вече са SKF на кутиите пишеше, че ремъците и ролките са произведени в Италия, Франция и Канада и са производство или доставка на SKFчастите, които свалиха от колата изглеждаха прилично, с изключение на обслужващия ремъкбеше доста нацепен, на места прекаленообгегача беше Dayco 1:1 с този който купих, ангренажната ролка беше SNR или NTN...забравих вечетруд плюс части ми струваха общо 210 лева...нямам представа каква е реалната цена на частите, платих ги 150
Коментар
-
В момента на пазара има две Бравота, които според мен са си на "оферта":http://www.mobile.bg/113790578209804...17825067Чак за момент се замислих да взема да бартеросам БМВ-то за един от двата екземпляра. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:не се компенсиракато диаметър са като 16-теFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар