1.6 120к.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
spark написа:Да изтупаме малко темата... към колегите с multijet някакви по-сериозни и чести ядове? Управление на турбото, маркучи, маховици, турбини, помпи? Имам няколко познати с Опели Инсигния и Зафира с multijet мотора (2.0) и там управлението на турбото при единия сгъна 4 пъти за една година... а със смяната нещо ми се въртят цифри от 600лв.
Коментар
-
Доколкото виждам кутията е модел C530: http://www.italiaspeed.com/2008/cars...ngine.htmlНо и въртящия момент от 300Нм хич не е малък за тоя обем двигател.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Като цяло има ли някаква причина да са толкова редки? Много се чупят ли, какво ли? В цяла пловдивска област се продават само две, което ми е много странно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Като цяло има ли някаква причина да са толкова редки? Много се чупят ли, какво ли? В цяла пловдивска област се продават само две, което ми е много странно.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
ntodorov написа:Като цяло има ли някаква причина да са толкова редки? Много се чупят ли, какво ли? В цяла пловдивска област се продават само две, което ми е много странно.
Коментар
-
А може би Инсинията има в пъти повече реализирани продажби от Бравото и съответно колите на старо са пропорционално повече WinkСтана ми интересно и взех, че направих справка. Броя на Бравучите предлагани на пазара е равен на Кромите като число. Продаваните Бравучи произведени след 2009гA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
1.9 Multijet 8v 120BHP = C530.5 (5 speed1.9 Multijet 8v 90BHP = C530.5 (5 speed1.9 Multijet 8v 115BHP = C530.5 (5 speed1.9 Multijet 16v = C530.6 (6 speed това е от eLearnC530 гледам я карат безопасно до 430Нм, е има и на повече, но сигурно са с quaife диф-------т-джет 150 е с м32F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
spark написа:Трябват ли някакви кодове за "касетофона" след като е бил откачен акумулатора?Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар