Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой гледал ли е това?Някакви отзиви?!http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4hsifsДоста време седи, понамалиха му и цената.По повод клиренса - ако не се лъжа на бравото го водят 163 мм. дори и на 150 к.с. 1.4т вариантите.

Коментар

Това не знам дали не минава за технически въпрос, но някой сменял ли е Fix&Go спрея с истинска гума, и каква сте взели? Онзи ден го гледах, изтекъл е преди няколко месеца. И ми се ще да взема някаква патерица, но се чудя дали има смисъл...И за патерица трябва да се откажа от пространството под кората в багажника, което хич не ме влече, ама...

Коментар

аз взех "патерица"от Стило
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

lyubohar написа:
          Това не знам дали не минава за технически въпрос, но някой сменял ли е Fix&Go спрея с истинска гума, и каква сте взели? Онзи ден го гледах, изтекъл е преди няколко месеца. И ми се ще да взема някаква патерица, но се чудя дали има смисъл...И за патерица трябва да се откажа от пространството под кората в багажника, което хич не ме влече, ама...
          Да разбирам ли , че караш с рънфлат гуми и ако да , какъв размер и каква е возията с тях , че имам оферта за едни 17-ки , но ме притеснява , че ще вози прекалено твърдо?А на въпроса ти за патерицата е по-добре да я имаш особено ако караш често извън града,че тоя спрей помага само при малки дупки , а понякога бедата е доста по-голяма.

Коментар

Не мисля, че са runflat, ако бяха сигурно нямаше да имам и пяна в колата...

Коментар

За такива гуми трябват сензори за налягане

Коментар

А предлагат ли се при Браво сензори за налягане? Аз съм с Run Flat на 17" (225х50) и вози стегнато (че при мен няма даже ключ за гумите).Новите Мазди идват с нормални гуми и без резервна гума. Някак не довършено решение още от завода.А доста хова в BMWта минават на обикновени гуми че много им друсало в БГ - но карат с големи джанти.Може би за Браво и 16" с Run Flat да е приемливо.
                F31 BMW 320d

Коментар

Да, има сензори като опция. Иначе и нашето Браво идва без резервна гума и с нормални такива Аз затова си търся space saver гума

Коментар

Здравейте момчета,Кажете нещо за тая кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...tjdiМисля да я купувам. Как Ви се струва цената?

Коментар

на снимките изглежда добретова е най-високото оборудване - Емоушън (не броим Спорт, там нещата са други)...според снижката е обслужвана на големи интервали от километри, но всъщност такива са препоръките на ФИАТ

Коментар

Taзи кола аз и бях метнал око,ако продам Алфата,ма така или иначе се отказах....................Заслужава си да се види на живо..........
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

А ти защо би си продал алфата за по-нисък клас кола не разбрах? :DАко ти беше правилният модел алфата - веднага ти доплащам и ги сменяме

Коментар

lyubohar написа:
                            А ти защо би си продал алфата за по-нисък клас кола не разбрах? :DАко ти беше правилният модел алфата - веднага ти доплащам и ги сменяме
                            А кой е правилния модел Алфа за теб..............П.С.Исках да продам и да си взема нещо по-евтино.
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Бензин задължително и не комби Иначе 3,2 JTS Q4...Но и твоята си е супер красива

Коментар

колата ми вчера "чукна" 66666 кмдосега повредите са изгорял нагревател на странично огледало и повреден регулатор на налягането на горивната помпаимам и случка за разказване, но това след някой друг ден

Коментар

Working...
                                X