spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
spark написа:А дизелаците харесват ли нашенския дизел? Че скоро един познат с Х3 изръси 1500 пари за ремонт на дюзите, май бмв-та много не са по нашия дизел...Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
За мен не е много нормално за 5-годишна кола, като знам че имам приятели с 20 годишни Пежа, дето каква нафта е минавала през тях само те си знаят и нищо не е сменяно. Дано multijet не е така, че и по разни Инсигнии се заглеждам. Засега само събирам мнения от един приятел, доволен е от 2.0 моторя, доста нисък разход градско при тоя тежък опел.BO написа:spark написа:А дизелаците харесват ли нашенския дизел? Че скоро един познат с Х3 изръси 1500 пари за ремонт на дюзите, май бмв-та много не са по нашия дизел...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
lyubohar написа:@alfageorgi, @MuryКак установявате със сигурност кое моторче е взело-дало преди да разглобите половината кола - само по грешката ли? На мен едната грешка винаги е Left Mix Motor, а втората се редува между:- Windscreen motorи- Air recirculation actuator
Коментар
-
spark написа:За мен не е много нормално за 5-годишна кола, като знам че имам приятели с 20 годишни Пежа, дето каква нафта е минавала през тях само те си знаят и нищо не е сменяно. Дано multijet не е така, че и по разни Инсигнии се заглеждам. Засега само събирам мнения от един приятел, доволен е от 2.0 моторя, доста нисък разход градско при тоя тежък опел.BO написа:spark написа:А дизелаците харесват ли нашенския дизел? Че скоро един познат с Х3 изръси 1500 пари за ремонт на дюзите, май бмв-та много не са по нашия дизел...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
spark написа:А дизелаците харесват ли нашенския дизел? Че скоро един познат с Х3 изръси 1500 пари за ремонт на дюзите, май бмв-та много не са по нашия дизел...FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
alfageorgi написа:lyubohar написа:@alfageorgi, @MuryКак установявате със сигурност кое моторче е взело-дало преди да разглобите половината кола - само по грешката ли? На мен едната грешка винаги е Left Mix Motor, а втората се редува между:- Windscreen motorи- Air recirculation actuator
Коментар
-
Говорейки за климатиците, някой сеща ли се под колко градуса външна температура компресора не се включваше дори и да натиснеш бутона? Сутринта пуснах Мах Def и ми направи впечатление, че не се яви снежинката на дисплея на климатроника и не мога да се сетя миналите зими дали е било така или нещо се е прецакало
Коментар
-
Момчета. Защо Браво 2 така бърз изчезва на нашия пазар за коли втора уотреба ? НЪл ФИАТ не е хубава кола ?Докато видях в Боми Ауто чакания 1.6 мултиджет и вече беше спазарен. Бях му навит, като градински маркуч. Пък и бял на цвят беше. Седи си в София само един автоматик 1.6 Мджет за 11.800 лв.Бих го лепнал, ама хич не си падам по автоматиците. Някой има ли преки наблюдения върху 1.6 мджет двигатели.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
По-скоро не се появява, то има 10 обяви на кръст Преди имаше едно синьо 1.6, застоя се 1-2 месеца пак в боми май беше.То и сега има някакво червено ама е 105 и този много си е повярвал за цената.ntodorov написа:Момчета. Защо Браво 2 така бърз изчезва на нашия пазар за коли втора уотреба ? НЪл ФИАТ не е хубава кола ?Докато видях в Боми Ауто чакания 1.6 мултиджет и вече беше спазарен. Бях му навит, като градински маркуч. Пък и бял на цвят беше. Седи си в София само един автоматик 1.6 Мджет за 11.800 лв.Бих го лепнал, ама хич не си падам по автоматиците. Някой има ли преки наблюдения върху 1.6 мджет двигатели.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
BolgAryan написа:Говорейки за климатиците, някой сеща ли се под колко градуса външна температура компресора не се включваше дори и да натиснеш бутона? Сутринта пуснах Мах Def и ми направи впечатление, че не се яви снежинката на дисплея на климатроника и не мога да се сетя миналите зими дали е било така или нещо се е прецакалоFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
След много търсене си купих оригинални напречни греди за багажник от английския амазон. 310 лв + 14 лв доставка до България с dostavki.co.uk. ДоволенFiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар