Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

New Bravo - впечатления, мнения, цени и коментари! - част 2

Интересува ме- тези ,които карат на газ с бутилка на мястото на резервната гума,как решават проблема с резервната гума.Тези спрейчета с пяна според мене не решават докрай въпроса- при сериозна повреда на гумата,когато се налага задължителна смяна на гумата.И още нещо- четох по форумите,че колеги с тази кола използват патерица 15 цола от Стило,а на друго място в едно описание на новото Браво,че размера на гумите е 195-65-15. Някой пробвал ли е да сложи 15 цола и как би се променила височината на колата.
    Стило 1.9 JTD 115 к.с.5 вр.2001 г.

Коментар

Аз съм с патерицаНяма проблемИначе имаме тук кола с 15-ки зимниДа ме извинява колегата, ама грозна картинка: )
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И аз съм с патерица - след като ми изтече срока на годност на спрея. Качвам я в багажника на колата само на дълъг път, в града си карам без резервна. Така мога да си ползвам отделението за гумата и да си държа части, аптечки и други неша там.

Коментар

Сменяли ли сте водната помпа с ангренажа? Сега говорих с ДН и ми казаха, че е препоръчително. Иначе съм в АИ сега, не били чували за удължена гаранция през ЕвроИнс. Ще има циркове

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

аз не я сменихЛюбо я сменииначе да, препоръчително е...ако решиш да правиш колата в ДН ми кажи, да говоря за отстъпка

Коментар

Пълни дебили. 5 часа не могат да се разберат за процедурата по удължената гаранция, накрая ми писна и си платих 50 лв за клапана на пръскалките плюс едно бушонче и си тръгнах. За воюана ме отрязаха, било износване. Тръгнах си и на летището видях, че тъпаците докато са се чудили гаранционен ли е волана или не са го отлепили зверски и от лявата здрава страна!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Sev написа:
                Аз съм с патерицаНяма проблемИначе имаме тук кола с 15-ки зимниДа ме извинява колегата, ама грозна картинка: )
                Моята е със зимни 15-ки, и ако е грозна, то е заради джантите (жълти са ). За 4 години така и не намерих време да ги пребоядисам... Иначе колата с тях е точно толкова висока, колкото с 16-ките.
                Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                Ex: Brava 1.6 1997
                Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

BolgAryan написа:
                  Пълни дебили. 5 часа не могат да се разберат за процедурата по удължената гаранция, накрая ми писна и си платих 50 лв за клапана на пръскалките плюс едно бушонче и си тръгнах. За воюана ме отрязаха, било износване. Тръгнах си и на летището видях, че тъпаците докато са се чудили гаранционен ли е волана или не са го отлепили зверски и от лявата здрава страна!
                  с кой говори?сервиза или тези по гаранцията?да ти дам телефон на човека, отговарящ за гаранциите?само заради принципа бих си търсил тези пари

Коментар

А аз не знам,защо продължавате да ходите в АИ,аз дори и да си купя нова кола от тях,директно ще отеба гаранцията,и без това е смешна,а да плащам обслужване 400+ лв. е ташак..................... За 159 смяната на масло и филтри в АИ беше 509 лв.,аз си ги сменям за под 180 лв.
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Sev написа:
                      BolgAryan написа:
                      с кой говори?сервиза или тези по гаранцията?да ти дам телефон на човека, отговарящ за гаранциите?само заради принципа бих си търсил тези пари
                      Даниел Казашки, управителя на сервиза. Говори с жената отговаряща за гаранциите, която разбира се отказа квото и да е съдействие от нейна страна. Предложиха ми или те да го залепят (с уговорката, че някога пак щяло да се разлепи) или да отида на друго място да го претапицират, но АИ не можели да поемат разноските претапицирането, но щели да ми го разглобят и сглобят безплатно. Накрая се ядосах и му взех телефона за да се разберем да го залепят някой път. Не знам дали си струва повече разправии... с това отношение, нов волан при никакво положение няма да ми дадат при все, че се постараха сериозно да го окепазят

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Не, че ще защитавам АИ - последните ми дейности по колата не се правят там - но следя редовно британския форум и за този проблем с кожата на волана конкретно, британците имат същите грижи. Явно просто се води елемент, който се захабява след време и това се води "амортизация"...

Коментар

Да бе да, горе долу разбирам защо не влиза в графата гаранция, още повече пък удължена такава, но далеч не очаквах да му доразкажат играта

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

lyubohar написа:
                            Не, че ще защитавам АИ - последните ми дейности по колата не се правят там - но следя редовно британския форум и за този проблем с кожата на волана конкретно, британците имат същите грижи. Явно просто се води елемент, който се захабява след време и това се води "амортизация"...
                            Не е само Бравото така,моя волан като взех колата на 60К,беше доста захабен вече,сега е на трътка и е за ремонт.
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Реших да сменя маслото на скоростната кутия - с "популярната" m32 съм Та ще поръчвам, най-вероятно оригиналното масло, все още проучвам. Но някой ако иска да се включи в поръчката - да свирка.

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X