Колеги нещо ме е нахапа щъркела много яко, и тази година присъствах на няколко офроуд мероприятия и доста се запалих, предимно риболов на дунава но говорим за минаване през готини места. Та се навих да ходя да си търся нещо по проходимо и което няма да чупи всяка година картер като фифи.Спрял съм се на няколко модела като ПОДЧЕРТАВАМ СТАВА ДУМА ЗА МОДЕЛИ ОТ 1990-1995 ГОДИНА.САмо за бензинови двигатели.Сузуки ВитараНисан Терано/ Форд Маверик Мицубиши ПаджероИсузо Ф20Тойота Ленд Крузър. Ще се ползват успоредно с Фифи в зависимост от дестинацията, като мисля че престоя ми в София е към своя край и е време да се върна на село
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за малко съвети за избор на автомобил
Collapse
X
-
Грабвай една Витарка и си ти!Масов автомобил /части/, сравнително нечуплив, въпреки нечовешкия офф-роуд, на който съм бил свидетел. Само гледай да не я е налегнала прекалено много опелската болест, водеща до олекотяване на конструкцията.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
И мен ме влече Сузукито (по-дългото).Хубаво премери колко са ти дълги въдиците и как ще се събират в багажника, че това ми е най-омразното като взема да редя :DТехнически нищо не мога да кажа"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:И мен ме влече Сузукито (по-дългото).Хубаво премери колко са ти дълги въдиците и как ще се събират в багажника, че това ми е най-омразното като взема да редя :DТехнически нищо не мога да кажаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Банков, всичко зависи от бюджета бате.Сам виждаш колко добре са им подготвени машините на колегите от Офф роуд форума. Дядото е горски и от 2-3 години броди из горите със Паджеро 2 дълга база 3.0 V6 150 коня със ГИ Заволи. Нийде не е окъсвал в гората,ама разхода е над 20 л. газ на пресечен терен. Кутията му е супер селект и само едната смяна на маслата беше към 400лв. Други болежки за сега не е имал освен рейките на ГИ. Друга джипка от която имам добри лични впечатления е Фероза с 1,3 мотор. Със "кални" гуми сме правили по 150 км преходи из поля и гори зимно време и не ние създавала ядове. Единственото и неудобство бяха хъбовете за предното. В последствия младежа си я замени със Паджеро 2 къса база.Ако търсиш ефтин за поддръжка и данъци вариант си за Фероза или Витара.
Коментар
-
Абе все си мисля за терано/маверик ама пък всеки вика витара, та много се чудя какво да бъде. Гледам ги навън като пари изобщо не са скъпи. Та май скоро ще се разходя на там. пп Видяхте ли КРОКИ на първата страница на темата горе, Чавдар е един истински фен на фиатКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар