Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лангъркане при ниска скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лангъркане при ниска скорост

При ниска скорост и без значение дали пътя е неравен или равен се чува едно лангъркане отпред,но като подам газ и колата ускори тропането изчезва. Това става при 2 и 3-та предавка.Просто ако оставя колата без да подавам газ се чува доста силно тропане все едно всеки момент ще се разпадне нещо.Едва ли е нещо по окачването,на дупки няма проблем. Възможно ли е да е нещо по скоростите?

Имам Пунто 1.1 и ми се случи същото преди няколко месеца ... оказа се дифа в скоростите ... и съответно смених направо скоростите понеже би било по-скъпо да търся само диф и някой да разглабя и събира скорости.

Коментар

А дали е опасно това,понеже тя си превключва добре а и мисля да я сменям.

Коментар

Еми аз покарах така малко ... но защо да рискуваш да те остави на пътя някъде ... пък и в това състояние трудно ще я продадеш.Може би има някаква вероятност да ти блокира гума в движение, ако нещо блокира дифа ... де да знам.А каква е точно колата?

Коментар

При мен беше от нестегнати болтове на дясната предна гума. Провери си ги всичките.
          Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

Забравих да напиша,че колата е Fiat Brava 1.9TD 75s. -А колко ли струва горе долу ремонта ако е по кутията

Коментар

Абе каква кутия сприсе малко.Проверявал ли си за разхлабени ламалини по коша? Със зимни гуми ли караш?
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Абе каква кутия сприсе малко.Проверявал ли си за разхлабени ламалини по коша? Със зимни гуми ли караш?
                Ами май позна .Хем карам със зимни гуми хем и бронята ми е леко разжлабена.-От това ли може да е?

Коментар

nkostadinski написа:
                  S_BANKOV написа:
                  Ами май позна .Хем карам със зимни гуми хем и бронята ми е леко разжлабена.-От това ли може да е?
                  Възможно е, но трябва да се провери. Но може и да е каре или лагер.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Може да не си си затворил добре аптечката в багажника...

Коментар

Това ли е форума, в който пишех ? Нещо май съм се объркал...За да не почина от мъка или смях преди да продължите може ли колегата да запише шума и да го пусне да го чуем поне, преди да сте го накарали да смени половината кола ?
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                      X