Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за покупка на кола.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за покупка на кола.

Дойде момента за нова кола.Трудно ми е на самия мен да реша обаче каква.За сега претендентите,които са ме спечелели са именно тези и между тях е изборът:Fiat Stilo 1.9 JTD (2 Doors)BMW E36 318IS Coupe (бензин-газ,след 95та година) (Евентуално 2.0 VANOS,но при него разхода на гориво малко ме отказва от този двигател)Ами това е засега,моля за съвети,коментари относно подръжка,разходи,здравина и т.н.П.П Сега знам,че с тва БМВ ще излезнат много мнения от типа за гъзария и др. - Моля без такива мнения ! Това са колите,които на този етап са ми на сърцето и бих ги карал,затова и изборът е между тях двете ! П.П 2 Стилото конкретният екземпляр е набелязан,на колега от форума е,а за другите са тези:http://www.mobile.bg/113714534666826...68702351358930
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Ами, колега, какво да ти кажа - за мен Стилото е достатъчно грозен автомобил, но специално двувратото е с визия на светлинни години по-добра от този дръгел, БМВ-то. Каква гъзария, какви 5 лева - такива кошници всеки уважаващ се циганин кара и се гордее с това, слизайки с чупка от него. Всеки си има вкус, но никога не бих загледал, който и да е от двата автомобила, а специално след БМВ-то винаги се обръщам с насмешка (а и с някоя благословия към собственика му), защото или е с изтърбушен ауспух, или вземат завоите с вратите напред, и то насред града... Вярвам, не съм ти поощрил много гъзарията :D
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз не бих си взел BMW само заради задното предаване зимата - мъчение си е. Като окачване и двете със Стилото са на едно ниво, обаче БМВ-то ми се струва по-ниско. БМВ-то ще го продадеш после по-лесно, за този двигател съм чувал само хубави неща. Не бих казал че кола от 97ма е гъзария, по-скоро таралясник на 16 години. Виж ако беше над 30 годишна, щеше да е класика. Аз лично не съм виждал бавно карано БМВ да се продава.Между двете аз бих избрал Стилото, просто защото БМВ-то не ми харесва като кола. Ако марката БМВ си те привлича, и намериш някое запазено не само на външен вид, а и като двигател, тогава си го вземи него.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Дръгели са тия баварки, стари и грозни.Взимай стилото, поне занимавка ще ми намираш
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вземай Стилото, че Емил като си вземе германка, ще му е скучно ... Сериозно, тези Баварци харесват ли ти?Стилото стои доста по-елегантно пред тях ...
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

След 2 италиански коли,от които доста попара изядох,не съм много сигурен за трета.Иначе да,стилото е по-ново,дизел,с хубава визия,екстри и т.нОт друга страна БМВ двигателя е с ковани бутала,има всички екстри на стилото + дигиталния климатроник,дизайна ми харесва,а зимата не ме притеснява кой знае колко.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Поддържано и запазено BMW E36 след 10 години ще е класика, а Стило е модел, който тогава вече ще е отдавна забравен. Един от каналите в youtube, които следя, има интересна поредица - "Subaro BRZ или ...", и една от сериите е точно за Е36 ( http://www.youtube.com/watch?v=rxPwmGzQEuo ), вярно става дума за M3, но все пак е показателно какво означава този модел. Въобще не разбирам каква е дилемата :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

E36 IS или 320i бих си купил за не повече от 1300-1400лв...бих му изтърбушил целия салон само двете предни седалки ще оставя...и ще се разцепя да го настъпвам...докато не му гръмне мотора...иначе не бих си купил такова...ако ще е БМВ минимум е46...и то след 2002-3г...330д или 330ХД...предвид какво карам в момента избора ми е очевиден... единственото което ме кефи на всяко едно БМВ повече е задното предаване...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3jdzx1

Коментар

ivoivcho написа:
                    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371915991062974&f 1=details&slink=3jdzx1
                    И ? Кво общо има с темата му ?Дай ся всеки да слага линкове, на това , което му харесва.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По-добре от баварската.Ако иска мощна и сигурна кола,това е.Темата е нова кола.Нали?

Коментар

За нова кола измежду бмв и стило.На това легаси, нито на разхода ще му смогне, като знам колко гори 2ката, нито на поддръжката, да по-здраво е, но да провери само съединителя колко пари е .
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

БМВ-то го вземи само ако ти трябва колата заради задното предаване.В другия случай просто не си заслужава. Прекалено е старо. За едни и същи пари сигурно ще има 5-10 години разлика в производството на автомобила.п.п. А ако спреш на БМВ има една приказка - ако ще е БМВ, то поне 6 цилиндрово. А щом ще е 6 цилиндрово, то поне да е мин 2.5 или 3 литрово. Харчат еднакво, разликата е брутална.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ако купуваш година - Стило.Ако купуваш кола - БМВ.На мен баварките не са ми тръпка, но ги харесвам заради добрата конструкция и направа. Не съм фен на тъмните, сребристата на вид повече ми допада, но кола не се избира по снимки. И избягвам колите с дори и най-малки "доработки", колкото и качествени да изглеждат. Успех с търсенето!
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

ivoivcho написа:
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371915991062974&f 1=details&slink=3jdzx1
                              Тва субару бих го взел ако на месец работя за 2-3000 лв. и имам едно лапе да щъка и да го возя на градина.

Коментар

Working...
                              X