Колега кара А4 1.8Т с турбо 180 коня. Оплаква се много от разхода. Казва, че ремонт никога не е правил, но и не се кара в бг все пак и няма проблеми с ходовата част. За градско говори за 20 разход, а на магистралата почти 15, но и той е спортист, не я жали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Golf4 , A3 или Ibiza
Collapse
X
-
Bane
По моите наблюдения сеата е най-доброто по съотношение цена-качество.А точно за този мотор, не мога да кажа нещо конкретно.
Коментар
-
има и още един проблем,който никой не е споменал-имат си хроничен проблем с мазането и по-точно маслената помпа,а от там скапва и турбината по-бързо,така че ако ще вземаш такава кола я загрей хубаво и виж присветва ли и лампата за маслото.помпата струваше около 130лв(това по спомен),но е голям филм самата смяна.иначе мотора с турбината върви много
Коментар
-
ivel написа:има и още един проблем,който никой не е споменал-имат си хроничен проблем с мазането и по-точно маслената помпа,а от там скапва и турбината по-бързо,така че ако ще вземаш такава кола я загрей хубаво и виж присветва ли и лампата за маслото.помпата струваше около 130лв(това по спомен),но е голям филм самата смяна.иначе мотора с турбината върви многоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
emzo написа:Да де, то и аз мога да кажа същото за италианките.Кашкавал окачване имат.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Тая ибиза май я е правил и настройвал Ици http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3jcj4p , предполагам ще ти е полезен с някой и друг съвет ако се включи в тематаpunto HGT
Коментар
-
Колкото и да е странно, искам я девствена. Да не е виждала газ и интервенции.Аз к’во ? Само ще карам ли ? Не, мерси Да има ESP задължително и да не е по нова от 2000г. Сори ама данъка на 150 коня при мен е 328лв. След 14г. ще е около 180лв.Тая седмица ще гледам две тройки, дето отговарят на изискванията ми.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар