гледах една вчера ама и аше точно такова тракане, ама се направих на луд и я покарах,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Golf4 , A3 или Ibiza
Collapse
X
-
emzo написа:гледах една вчера ама и аше точно такова тракане, ама се направих на луд и я покарах,Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
emzo написа:Сори ама данъка на 150 коня при мен е 328лв. След 14г. ще е около 180лв.Тая седмица ще гледам две тройки, дето отговарят на изискванията ми.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
1.8Т е сполучлив мотор, обтегач на веригата се прави еднократно. Подходящ за газифициране, с умерен разход при разумно каране. Не че не хапва доста при настъпване, така е всеки бенз турбомотор.Аз харесвам повече А3 преди феислифта, по-прости и изчистени форми, но това си е въпрос на вкус. Интериора е малко по-качествен от Г4.А кое на коя платформа е, гледайте болтовете на джантите!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Емо, има един Пасат комби, дето поне от два месеца му седи обявата в сайтовете за коли. Вярно, дизел е, но е от новите, ноември 2005, в Стара Загора е, не си ли се позаинтересувал, като експерт по дизелите, защо му е толкова фрапиращо по-ниска цената - 7500, като Пасатите от по-старото поколение, гледам, държат дори по-висока цена.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар