Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за демонтиране на таван на ФИАТ КУПЕ 1.8 2000г. ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за демонтиране на таван на ФИАТ КУПЕ 1.8 2000г. ?

Здравейте колеги след продължително провисване по-малко,по-малко на тавана ми ,накрая се изтумби целия,и момента за подмяна ескалира вчера ,след качването на женската част в колата и опирането на косата в плата :D :D ,та решил съм да го отстраня този проблем,плат и материали съм намерил.И се обръщам с питане към вас миналите по-този път,как се сваля тавана на КУПЕ ,демонтажа кажи речи ми е ясен,но искам да попитам как се вади навън тавана.Преди години съм правил на Калибра ,и там поради отварящия се багажник с прозорец на него излезе лесно,но тук съм под въпрос ? :P Поздрави

Ако свалиш предните 2 седалки има ли вариант да стане, аз поне така бих пробвал.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Нее кои знае какво Махаш задните седалки. Махаш задните кориМахаш тапичките с малка отверка развиваш с шестограмболтовете махаш и сенниците и две видии отзад на тавана
      Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

колеги ,дотук лесно но интересното ми е ,нали пада целия таван след отвиване на всички болчета и премахване на всички пластмаси,на калибра се вади назад,през багажника ,апък и тея тъпи тавани са от някакъв материал тип пресована хартия , и се чупят като вафли,идея си нямам как ще се вади тва нещо настрани явно през една от двете врати,ще да е Това е сложното

Коментар

явно никой не си е свалял тавана за претапициране

Коментар

Нали ти обясних колега
            Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

Нали ти обясних колега
              Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

Working...
              X