Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.1/1.2 моно или 1.2инжекцион ви се струва по-еластичен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

8v мАтора е по-жив в ниските от 16v
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

S_BANKOV написа:
      VOT написа:
      Аз имам 330ка бензин ... доведете ми някоя нервна градска 316ка МУАХАХАХА
      може да се пробваш и с някое пунто 1.4 по ще ти гадно после
      бая трябва да е пипнато това пунто(с перфектни гуми) за гаври с 330-ка
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
        S_BANKOV написа:
        VOT написа:
        Аз имам 330ка бензин ... доведете ми някоя нервна градска 316ка МУАХАХАХА
        може да се пробваш и с някое пунто 1.4 по ще ти гадно после
        бая трябва да е пипнато това пунто(с перфектни гуми) за гаври с 330-ка
        WhitePower има punto 1.4 да се пусне с него :D
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Еми моята дава 13.8 с нормални гуми ... колко дават тия 1.4 с нормални гуми? муахахаха Кола на предно да се гаври с мен на светофар е доста трудно.Тия буксувачки за нищо не стават ... имал съм и турбо кола на предно и знам какъв ташак е!Върви само на няколко места в София с по-хубав асфалт ... навсякъде другаде ми се ревеше!

Коментар

Ewing написа:
            Прбвай се между светофарите с някой купърС или 120-ка Activa и ще си научиш урока. Дори няма да ти споменавам 130-ка сам се сети защо А и BMW 3та серия е далеч от чисто градски автомобил за да го даваш за пример в ситуацията.Поздрави!
            Ти сериозно ли?Адски си се объркал!130-ка няма защо да ми споменаваш защото тя е 3.0 литра ... и нали приказваме за разлика в моторите.И по принцип за разлика в мотори при едни и същи купета.Но иначе и тези, които си споменал не мисля да ме притеснат сериозно. А това за Cooper-a ... направо ме обижда Все пак това не е тамата ... и моля да се държим по-адекватно в примерите си. Да обсъдим сериозно от къде идва разликата в респонса при Пунто 1.1 и 1.2 инжекцион ...

Коментар

Working...
            X