Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шумове около двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шумове около двигателя

http://www.youtube.com/watch?v=ha65aCz_l2Y Шума го чувам от околу ремъците, но и ангренажен и пистов съм ги сменял, както и ролките към тях.. Вътре в колата, когато карам на високи обороти е някаква лудница едно, че вие, второ че и гърнето реве и компютъра не спира да се чува..
    Fiat Bravo 1.6, 16V, 120hp, 2000 year

http://www.youtube.com/watch?v=EIbC6xd6W6A - тук от вътре, но карам градско с 50 и все още не станала лудницата..

Коментар

Може и да ми се струва, ама това, което се вижда на 31 секунди от клипа, се върти свръх-бавно. Така ли трябва да е? Какво е там? На 42 секунди пак се вижда малко и изведнъж сякаш се завърта по-бързо. Може да е съвпадение между честотата на въртене и честотата на камерата, затова така да изглежда, ама все пак - обърни му внимание."Около" се пише с 3 букви "о", ако искаш може да си го поправиш, че изглежда като "кьопоолу".

Коментар

ogi28b написа:
        Може и да ми се струва, ама това, което се вижда на 31 секунди от клипа, се върти свръх-бавно. Така ли трябва да е? Какво е там? На 42 секунди пак се вижда малко и изведнъж сякаш се завърта по-бързо. Може да е съвпадение между честотата на въртене и честотата на камерата, затова така да изглежда, ама все пак - обърни му внимание."Около" се пише с 3 букви "о", ако искаш може да си го поправиш, че изглежда като "кьопоолу".
        Ами ще се загледам в това, имаш впредвид ремъка, който се върти там?

Коментар

Това не е ли шайбата на хидравликата на волана дето ту се върти ту забавя.Виж да не е хлабав ремъка или ако шайбата е демферна,вътрешната част да буксува във външната поради съпротивата на помпата.
          Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
          X