Какви са проблемите при Стилото ... споменаха ми за драми с електрониката, но нищо конкретно.Трябва за дълги пътувания и извън страна... и търся надеждна и икономична кола.Как е по отношение на окачването?Колебая се между Пунто и Стило ... Стилото ме радва повече по отношение на интериор ... предполагам е и по-просторно вътре.Бих го предпочел, ако е на кантар по отношение надеждност с Пунтото.Знам, че при Пунтото има някаква автоматична кутия speedgear ... каква е точно и има ли драми с нея?Интересното е, че дават Пунтото по-икономично с автоматика. Мерси предварително, сигурно и други въпроси ще ми изникнат... даже веднага се сетих за нещо ... и на тях ли им се прецакват радиаторите на Парното като при Пунто МК1 хаха ... ужас ... за 2ри път трябва да го сменявам и да свалям таблото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнение за Стило 1.2 бензин и Пунто МК2 1.2 16клапана.
Collapse
X
-
Здравей , според мен за дълги пътувания Стилото е по удобно отколкото Пунто , по принцип го дават по-висок клас ,нещо като италиански Голф. Този двигател 1.2 обаче незнам как ще се справи с това купе , моя е 1.6 и откъм мощност не е нищо особено.И да като интериор ми радва окото .Като проблеми може да очакваш грешки за еърбега , но не е нещо фатално. Мислил ли си за дизел .Fiat Stilo 1.6 16v
-
Re: Търся мнение за Стило 1.2 бензин и Пунто МК2 1.2 16клапа
VOT написа:Какви са проблемите при Стилото ... споменаха ми за драми с електрониката, но нищо конкретно.Трябва за дълги пътувания и извън страна... и търся надеждна и икономична кола.Как е по отношение на окачването?Колебая се между Пунто и Стило ... Стилото ме радва повече по отношение на интериор ... предполагам е и по-просторно вътре.Бих го предпочел, ако е на кантар по отношение надеждност с Пунтото.Знам, че при Пунтото има някаква автоматична кутия speedgear ... каква е точно и има ли драми с нея?Интересното е, че дават Пунтото по-икономично с автоматика. Мерси предварително, сигурно и други въпроси ще ми изникнат... даже веднага се сетих за нещо ... и на тях ли им се прецакват радиаторите на Парното като при Пунто МК1 хаха ... ужас ... за 2ри път трябва да го сменявам и да свалям таблото.
Коментар
-
Аз пък карам Пунто МК1 1.1 55 коня и съм ходил с него до Острава-Чехия И то с тръгване в 22:00 ... и то на метан и изобщо не ме уморява!Бърза кола за основно движение по магистрали не ми е нужна ... на магистралата не ти трябва ускорение. 1.2 80 коня са достатъчни да подържаш позволената скорост за магистрала 130-140км/ч.Не искам дизел защото не ми се подържа дизел ... пък и като пари лв на 100км излиза по-скъпо от колкото на газ. :D Тааа да се върнем на въпросите ми ... аз съм решил какво искам и дали ще ми върши работа ... сега се интересувам от това колко са надеждни ... какво им се разваля най-често и те такива неща. Основно проблеми, които са ви оставяли на пътя ...
Коментар
-
VOT написа:Аз пък карам Пунто МК1 1.1 55 коня и съм ходил с него до Острава-Чехия И то с тръгване в 22:00 ... и то на метан и изобщо не ме уморява!Бърза кола за основно движение по магистрали не ми е нужна ... на магистралата не ти трябва ускорение. 1.2 80 коня са достатъчни да подържаш позволената скорост за магистрала 130-140км/ч.Не искам дизел защото не ми се подържа дизел ... пък и като пари лв на 100км излиза по-скъпо от колкото на газ. :D Тааа да се върнем на въпросите ми ... аз съм решил какво искам и дали ще ми върши работа ... сега се интересувам от това колко са надеждни ... какво им се разваля най-често и те такива неща. Основно проблеми, които са ви оставяли на пътя ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар