Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Права тръба на Браво JTD 105

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    ... дори напротив може да го скопиш с тая малка турбина.
    При турбо колите май по отворената генерация не вреди както е при атмосферките
    punto HGT

Коментар

Да ама при голимите турбини.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Само да добавя, че веднъж ми се случи да карам ~100 км с пробито гърне и такъв главобол имах после... Тея със спортните гърнете не искам да мисля какво им е.За бурканчетата не се бях сетил... Ама с памперси ще е по-гот :D
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Зависи от спортното гърне, аз като минах на гърне с марка "Ремус" и главоболието отмина даже и на дълъг път , иначе не си чуваш мислите м/у 2500-4000 оборота, но това е на атмосферка, турбо колите са далеч по тихи.
          punto HGT

Коментар

didich написа:
            гърне с марка "Ремус".
            Такива като теб са единични бройки
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не съм само аз, да не говоря, че има хора, които карат с маркови гърнета нови закупени, които струват не малко пари, мойто е взето втора ръка на достъпна цена и съм доволен от избора, даже в момента има 2 малки дупки от които изпуска и звука е още по приятен за това и не съм го пипал, ей така да ми "мърка"
              punto HGT

Коментар

Правата тръба отпада засега, но егр ще се затапва и катализатора ще го изтърбуша и ще го ползвам като гърне.От тръбата се отказвам, защото ме е шубе да не избяга охлюва :D

Коментар

Катализатора го режеш в двата края и го продаваш целия без да го дупчиш и прочие.Ще вземеш към 30-40-50 лв. с които ще платиш да ти сложат резонаторно (май така се казваше) гърне.ЕГР го затапвай, не е голяма философията там
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Bane написа:
                    Правата тръба отпада засега, но егр ще се затапва и катализатора ще го изтърбуша и ще го ползвам като гърне.От тръбата се отказвам, защото ме е шубе да не избяга охлюва :D
                    махай изцяло катализатора и на негово място парче тръба-шума си остава същия
                    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Няма ли да изгние много бързо тая тръба?

Коментар

Bane написа:
                        Няма ли да изгние много бързо тая тръба?
                        за 5г и 100000км не е мръднала
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Вече съм със запушен EGR и с изтърбушен катализатор. Катализатора си беше стабилно запушен, нишо не се виждаше през него.Ефект: за около 200 км изминати от интервенцията, колата дърпа една идея по-добре, разхода си остава сравнително висок.Ако я настъпя чат-пат изпушва бая, но мисля че ще е така докато изкарам всичките боклуци през ауспуха.

Коментар

Working...
                          X