Здравейте колеги.Преди малко се регистрирах и не съм чел всичко за Стило.Въпроса ми е как са от двигател ходова част и разход.Какви пари да заделя за обслужване и окачването скъпо ли е.Имат ли слаби места.Мерси предварителбоГрешен раздел -> Преместена.И remember: ползвай търсачката!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за покупка на Фиат стило 1.9 JTD 115коня 2001г
Collapse
X
-
Освен кантара на бега не виждам какво му е кекавото.Ти карал ли си Стило.Всичко за което говориш са си консумативи.Окачването няма нищо общо с Опел,виж на Фолцсваген по бих се съгласил.И то само прилича на него.Лша кола няма,има не навременна потдръжка и лоша експлоатация.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Re: Мнение за покупка на Фиат стило 1.9 JTD 115коня 2001г
remember написа:Здравейте колеги.Преди малко се регистрирах и не съм чел всичко за Стило.Въпроса ми е как са от двигател ходова част и разход.Какви пари да заделя за обслужване и окачването скъпо ли е.Имат ли слаби места.Мерси предварителбоAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Brevetti написа:Кое му е некомфортното?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
И на мен ми е удобна. И все повече и се кефя ,че е като автобусЛибрата ми е някак си тясна и не се чувствам комфортно. Само да добавя,че вчера карах дизелово комби 115.Хареса ми много как върви, обаче на място беше страшно.Не знам с нови тампони оправят ли се тези вибрации,но беше ужас.
Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар