Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за покупка на Фиат стило 1.9 JTD 115коня 2001г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за покупка на Фиат стило 1.9 JTD 115коня 2001г

Здравейте колеги.Преди малко се регистрирах и не съм чел всичко за Стило.Въпроса ми е как са от двигател ходова част и разход.Какви пари да заделя за обслужване и окачването скъпо ли е.Имат ли слаби места.Мерси предварителбоГрешен раздел -> Преместена.И remember: ползвай търсачката!Модераторски екип на fiat-bg.org

човек ,до 2005 г тези модели са много зле.проблеми с аербеците,тампоните на мотора,окачването е кекаво и скъпо,иначе мотора е ок.ако ще си купуваш си купи 2005 и след 2005г.поне окачването е на опел,шарнирите са разглобяеми и недостатъците са поизчистени

Коментар

Освен кантара на бега не виждам какво му е кекавото.Ти карал ли си Стило.Всичко за което говориш са си консумативи.Окачването няма нищо общо с Опел,виж на Фолцсваген по бих се съгласил.И то само прилича на него.Лша кола няма,има не навременна потдръжка и лоша експлоатация.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Мерси много колега иначе като вървеж биватли и кажи какво по конкретно да гледам като тръгна да купувам като запаля и такива работи.Няква приблизителна цена от към окачването.Мерси предварително :D

Коментар

Диагностика на място от теб доведен човек,който знае какво да прави.Другото съм ти го писал по пощата.

Коментар

FGRC, би ли пуснал същото и на моята поща?

Коментар

И какъв е смисъла да има форум, като си пишете по пощите? Нали това е идеята - да се сподели. Освен ако не си разменяте някаква секретна информация, но се съмнявам.

Коментар

Разбира се, аз нямам нищо против публично. Сметнах, че щом адресантът така е избрал, вероятно има причина.

Коментар

Ремъци,ролки,духане от дупките на двигателя,какво се гледа при покупка на автомобил,Оги ти поне ги знаеш тези неща а и са повтаряни много пъти във форума няма нищо покрито.Колегата ме пита за някой неща по подробно.

Коментар

Re: Мнение за покупка на Фиат стило 1.9 JTD 115коня 2001г

remember написа:
                    Здравейте колеги.Преди малко се регистрирах и не съм чел всичко за Стило.Въпроса ми е как са от двигател ходова част и разход.Какви пари да заделя за обслужване и окачването скъпо ли е.Имат ли слаби места.Мерси предварителбо
                    Единственото надеждно нещо в тази кола е двигателя. Най-слабият модел на Фиат. Нестабилен,чупещ се често,не особено комфортен.Все пак ти знаеш какво търсиш и очакваш,но ако държиш колата ти да е ОК и ако навърташ повечко километри,постоянно ще си под нея.
                    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Кое му е некомфортното?
                      Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Brevetti написа:
                        Кое му е некомфортното?
                        Щото сравнява с Либра На мен лично не ми харесваше усещането , че все едно сядаш в миниван(високи седалки).Отчасти липсващо в 2вратките.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Brevetti написа:
                          Кое му е некомфортното?
                          Шумно е в купето и седалките са неудобни. Емо е прав.Базата ми за сравнение са други италианки,които са далеч по кадърно изработени,а са на същата цена като на Стило.
                          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

моята беше шумна със старите гуми. сега не е.а седалките на мен са ми удобни.навъртях 90 000 за 5 г. и още си я харесвам
                            FIAT STILO 1.6 16V 3 врати

Коментар

И на мен ми е удобна. И все повече и се кефя ,че е като автобус Либрата ми е някак си тясна и не се чувствам комфортно. Само да добавя,че вчера карах дизелово комби 115.Хареса ми много как върви, обаче на място беше страшно.Не знам с нови тампони оправят ли се тези вибрации,но беше ужас.
                              Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Working...
                              X