Здравей колега, До тези пари за които си се ориентирал бих ти препоръчал такава кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3hogth или поне имам преки впечетления от нея. Окачването и е стабилно, не е скъпо за поддръжка дори от официалния вносител. Части стават и от C4 тъй като са на една база. Двигателя им последните години си е жива легенда, пъргав и скромен към нафтата. Правило е както при всички hdi е да се кара с добро гориво, защото евентуално запушване на дюза или повреждане на помпа си е ужас. Ксара пикасо също е подходящ избор за семейна кола. Колегите едно време и викаха луксозното Берлинго, тъй като е по окачването всичко и е като неговото - здраво и опростено. Моторите също са добри, най-вече дизеловите. Пази се от малък бензин. Едно време като служебно на едно такова 1.8 бензин за 2 години му навъртяхме 110 000км и колата се оказа доста корава.Успех в избора, каквато и да си вземеш гледай ти да си си я харесал и да ти е освен по джоба и по сърце. Иначе - мъка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на по друг автомобил (не Фиат), мнения и съвети?
Collapse
X
-
emzo написа:Ицо, самите пежари си казват, че това е несполучлив модел. Само споделям.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Колеги благодаря,че се включвате да помогнете.Като цяло от първите 10 автомобила,които гледах се бях спрял на зелената мазда от първия пост,но нямаше човек,който да не ми каже да бягам надалече от нея,освен приятелката ми.Служебната кола,която карах година и половина беше такова пежо и това със сигурност не е моят автомобил Колеги emzo и saluro от спора се ражда истинита,но за мен Пежо не съществува като вариант.Наречете ме дебил или както решите,но аз си имам предразсъдъци и Опел няма да си купя.Основателна причина не мога да ви дам,предубеден съм, а всъщност няма от какво,защото никога не съм бил притежател на Опел,Бих си премахнал предаръзсъдъците с един Opel Insignia 2009г. :D ,но на този етап не е реално.Пи Ес:На някой може да му е от полза при покупка на мазда.Влизате в този сайт http://mazda-fun.net.ru/vin/ въвеждате VIN-а (на зелената мазда от първия пост е JMZBJ14M231476742 и можете да погледнете,къде е произведена,какъв мотор,за кой пазар,година,екстрите,цветът.А ако искате да се задълбочите разбрах,че дилърите на мазда имат база данни в която като въведът ВИН-а им излиза досие(естествено ако е подържана в сервиз на мазда) на колко километра е правено обслужване,какво са правили по колата и т.н.
Коментар
-
Хехе колега, дебил няма кой да те нарече тука. Както ти писах по-горе - купи си кола, която ти е не само по джоба ами и по сърцето. Щом не те кефи пежо, значи не е твоята кола. Аз само споделих скромен опит в темата ти. А с Емо да споря ми е далече от мисълтаFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар