Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да сваля стъклото на задна лява врата на Пунто МК2

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Как да сваля стъклото на задна лява врата на Пунто МК2

    Имам една ударена врата (задна лява) и преди да я дам на вторични искам да и сваля стъклото.Пробвах се днес, отвих всички гайки, които видях, механизма се откача, но не виждам как да откача стъклото от него и да го извадя.Ако някой е правил това нещо моля да даде акъл .Също ме интересува как става номера с дръжката на вратата (външната)?

    #2
    дай снимка или товари стъклото в колата и пред вкъщи, знаеш ли какви камъни има пред блока всеще го,, свалимЗвънни ако искаш телефона ми го има в темата с телефоните, ще го смъкнем и после ще обясниш в темата как точно става. С пластмасов водач ли е?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

    Коментар


      #3
      S_BANKOV написа:
      дай снимка или товари стъклото в колата и пред вкъщи, знаеш ли какви камъни има пред блока все ще го,, свалимЗвънни ако искаш телефона ми го има в темата с телефоните, ще го смъкнем и после ще обясниш в темата как точно става. С пластмасов водач ли е?
      Мерси много колега, ама го свалих :D .Номера е следния, махате кората и т.н. от вратата докато се оголи. След това стъклото се сваля до най - долна точка или докато видите водача му. Водача е железен, НО стъклото се държи за него на една пластмасова планка. Номера с планката, е че се бърка от вътрешната страна на вратата (т.е. се прокарва ръката зад стъклото, между него и тенекията на вратата) и после следва едно откопчаване на вътрешната част на пластмасовата планка все откопчавате копче (от илик, а не от капса) и това е цялата философия. После се махат внимателно уплътненията и стъклото излиза. Аз в началото си мислех, че е нещо като шестограм за отвиване от вътре на планката, но вече знаете какъв е номера. След като се откачи стъклото вече излиза и всичко останало ако има нужда - самия механизъм, който го движи, дръжката на врата, бравата и т.н.

      Коментар

      Working...
      X