Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Облегалка за ръката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Облегалка за ръката?

Видях един във бравото си е сложил такава облегалка над ръчната за ръката. Беше му закрепена за пепелника с два самонарезни и беше газариийка. Къде се продават такива. Може ли сайт нещо? Някой трик как да я сложа и коя да избера?1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми или раздели могат да бъдат предупредени.Темата е преместена.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Търсиш от някоя Мареа и сменяш цялата конзола. Всичко друго според мен е бошлаф.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Като че ли е малка тая... Нещо не ме кефи. Не се ли продават отделно такива стойки само?
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Да продават се във всеки магазин за автошукариики, всеки магазин за авточасти може да ти я достави.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://www.paoloauto.com/index.php?l...op&category=27И аз много исках подлакътник,но като разбрах,че трябва да сменя цялата седалка се ориентирах към универсалните.Конкретно съм с тоя от 15.50лв. долу,но в друг цвят.Достатъчно е широк да се подпрат двама,основата е от дърво,а не трошлива пластмаса,мек е,има доста поставки за чаши и доста място вътре в него за вещи.Единственият му минус е,че стационарен и не се вдига като други модели,но при мен не ми пречи това по никакъв начин.Иди в някой магазинче най-добре и мери,кое пасва най-добре,кое ти харесва и ти е удобно :D
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Аз не живея в Лос Анджелис, че да се ширя из магазините и да пробвам .Edit: http://www.redline-tuning.com/magazi...k-4.htmlИли ето тоя да сложа. Тамън май ще върви с цвета на седалките? Дали ще стане?
            Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Working...
            X