Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

заден лагер- не стандартно решение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

заден лагер- не стандартно решение

колеги започна да ми вие задно дясно колело явно си беше отишъл лагера отидох при мои познат и тои ми каза ще сменим лагера за 20 30 евро и готово , колата е фиат стило - но реших и отидох до гробището за коли там разглобих задна главина и при свалянето и двата ролкови лагера ми паднаха в ръката съвсем здрави но само вътрешната час съчми и сепаратор а външната час явно си е самата главина, маистора ме посъветва да ги заменя с моите и готово, знам че е наи добре нов комплект лагер главина-но въпроса ми е някои правил ли го е-за маистора че не е в час ми е ясно но не съм в бг .

Re: заден лагер- не стандартно решение

pep1 написа:
    колеги започна да ми вие задно дясно колело явно си беше отишъл лагера отидох при мои познат и тои ми каза ще сменим лагера за 20 30 евро и готово , колата е фиат стило - но реших и отидох до гробището за коли там разглобих задна главина и при свалянето и двата ролкови лагера ми паднаха в ръката съвсем здрави но само вътрешната час съчми и сепаратор а външната час явно си е самата главина, маистора ме посъветва да ги заменя с моите и готово, знам че е наи добре нов комплект лагер главина-но въпроса ми е някои правил ли го е-за маистора че не е в час ми е ясно но не съм в бг .
    Колега малко приказвам на изуст ама , задните лагери не са ли набити в главина направо ?И май се сменя главината направо.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

кола

По принцип Я дават заедно но на Стило е друг лагера щом има и само лагер
      Прикачени файлове
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Лагер от моргата... чисто хипотетично - колко лева ти искат за него?

Коментар

Моя го смених точно с такъв от стило за 15лв.Смени всичко,не само сачмите,проблем са черупките
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Всички лагери на главинате се подменят, въпроса е че с много зор се вадят и после при монтажа много често замазват шлиците. НА браво нов лагер беше около 40лв. новата главина беше към 60-70лв. Лично аз си мисля че е по добър вариант да се вземе нова главина и да се смени пред блока за 10мин./някой майстори съм виждал да я сменят за 4мин. с монтажи демонтаж на гумата/, отколкото да се вади лагер да се търси преса да избиваш набиваш и тн.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

На задната главина със гладката гривна самата главина е лагер.Гривната се избива много лесно и ако имаш стругар може да престърже легло на обикновена главина
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Дублиран пост.
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Лагер-главините на Фиат са здрави и надеждни. Ако веднъж в живота на автомобила си направите труда да ги разглобите, почистите и смажете, ще карат до край без проблеми.Старата грес е станала като сапун и не маже нищо вече.
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Това е самата истина, сваля се и се промива лагера, после задължително ЛИТИЕВА грес и сте отново на пистата.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                    X