колеги започна да ми вие задно дясно колело явно си беше отишъл лагера отидох при мои познат и тои ми каза ще сменим лагера за 20 30 евро и готово , колата е фиат стило - но реших и отидох до гробището за коли там разглобих задна главина и при свалянето и двата ролкови лагера ми паднаха в ръката съвсем здрави но само вътрешната час съчми и сепаратор а външната час явно си е самата главина, маистора ме посъветва да ги заменя с моите и готово, знам че е наи добре нов комплект лагер главина-но въпроса ми е някои правил ли го е-за маистора че не е в час ми е ясно но не съм в бг .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
заден лагер- не стандартно решение
Collapse
X
-
Re: заден лагер- не стандартно решение
pep1 написа:колеги започна да ми вие задно дясно колело явно си беше отишъл лагера отидох при мои познат и тои ми каза ще сменим лагера за 20 30 евро и готово , колата е фиат стило - но реших и отидох до гробището за коли там разглобих задна главина и при свалянето и двата ролкови лагера ми паднаха в ръката съвсем здрави но само вътрешната час съчми и сепаратор а външната час явно си е самата главина, маистора ме посъветва да ги заменя с моите и готово, знам че е наи добре нов комплект лагер главина-но въпроса ми е някои правил ли го е-за маистора че не е в час ми е ясно но не съм в бг .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Всички лагери на главинате се подменят, въпроса е че с много зор се вадят и после при монтажа много често замазват шлиците. НА браво нов лагер беше около 40лв. новата главина беше към 60-70лв. Лично аз си мисля че е по добър вариант да се вземе нова главина и да се смени пред блока за 10мин./някой майстори съм виждал да я сменят за 4мин. с монтажи демонтаж на гумата/, отколкото да се вади лагер да се търси преса да избиваш набиваш и тн.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Лагер-главините на Фиат са здрави и надеждни. Ако веднъж в живота на автомобила си направите труда да ги разглобите, почистите и смажете, ще карат до край без проблеми.Старата грес е станала като сапун и не маже нищо вече.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар