Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закъсах го братлета! Антифриз в цилиндрите

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Закъсах го братлета! Антифриз в цилиндрите

    Като слагаш главата я сложи с монтирани колектори. Много работа ще си спестиш. Вземи си гарнитура от делта интеграле. Само още 2 дупки трябва да и пробиеш. Болтовете пише че можеш да ги ползваш до 4 слагания на главата.Знаеш как се затяга. Моя съвет е тъй и тъй ще махаш да припаснеш клапаните и да полираш интейк частта на главата и колкторите докъдето ти стигне мерака. Ако ще го правиш сам мога да ти дам малко акъл как да стане по-мързеливо.
    Tipo DGT, 1.6 DOHC

    #2
    Мисля си, че ти си един от хората в този форум които разбират най-много от типота. Ако сам не можеш да си го оправиш...........лошо. Аз мога да те посъветвам само да отидеш на сервиз.УСПЕХ.
    FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

    Коментар


      #3
      до къде стигна с мотора

      Коментар


        #4
        но пак ли не върви

        Коментар


          #5
          мерил ли си копресията

          Коментар


            #6
            Митко това че ти капе вода от аспуха не значи че имаш прегоряла гарнитура.Аз понеже карам по умерено с 2000 - 2500 оборота и при мен се получи нещо подобно и добре че отивах по друга работа при майстора ми и като спрях при него като взех да я форцирам отзад такъв бял облак стана че нищо се не виждаше след колата. Той ме накара да я форцирам стигнах до 6000 оборота и така няколко минути и после всичко се оправи. По неговите думи се е събрала вода в катализатора и тоя бял пушек е от нея.За да ти влезе антифриз в двигателя и да ти го гори то трябва и да ти се губи антифриза и все да доливаш.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

            Коментар


              #7
              Ако има катализатор е възможно прокапване, дори да "тече", но бял пушек е сигурен признак за пропуск на охлаждаща течност...според мен де.

              Коментар


                #8
                Току-що направих врьзка между двете теми! Вьпросьт ми е: с какво измервате пьрвичното напрежение?

                Коментар

                Working...
                X