Като слагаш главата я сложи с монтирани колектори. Много работа ще си спестиш. Вземи си гарнитура от делта интеграле. Само още 2 дупки трябва да и пробиеш. Болтовете пише че можеш да ги ползваш до 4 слагания на главата.Знаеш как се затяга. Моя съвет е тъй и тъй ще махаш да припаснеш клапаните и да полираш интейк частта на главата и колкторите докъдето ти стигне мерака. Ако ще го правиш сам мога да ти дам малко акъл как да стане по-мързеливо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закъсах го братлета! Антифриз в цилиндрите
Collapse
X
-
Митко това че ти капе вода от аспуха не значи че имаш прегоряла гарнитура.Аз понеже карам по умерено с 2000 - 2500 оборота и при мен се получи нещо подобно и добре че отивах по друга работа при майстора ми и като спрях при него като взех да я форцирам отзад такъв бял облак стана че нищо се не виждаше след колата. Той ме накара да я форцирам стигнах до 6000 оборота и така няколко минути и после всичко се оправи. По неговите думи се е събрала вода в катализатора и тоя бял пушек е от нея.За да ти влезе антифриз в двигателя и да ти го гори то трябва и да ти се губи антифриза и все да доливаш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар