M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да лепя фолио на задното стъкло?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
punto HGT
-
Никъф проблем , затъмнил съм задните и страничните с най-тъмното фолио 7 % и отделно на задното имам и лепенка сенник ... Минавам прегледи мрегледи и никой не ми прави проблеми нито КАТ ... Карам вече 2 години така ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Целта на такива теми е да се проследят законовите разпоредби, свързани с поставения въпрос и на тяхно основание да се отговори на автора дали нещо е разрешено или не. Каква е ползата да му кажат 20 човека, че минават прегледи и полицаите не им правят проблеми, ако всъщност това е забранено? Все едно да кажеш, че караш редовно със 160-180, никой не те спира и не си получавал честитки. Това не значи, че е позволено и че ако друг го направи - ще има този късмет да не го глобят. В тази връка - написаното от теб нищо не доказва и не помага на автора да се ориентира дали има право да го прави или няма. didich - вече не трия нищо, батка! Вчера един от писателите ми направи забележка че трия и вече не пипам нищо. А и нямам право да трия, че е в нарушение на правилата на форума, които уж трябва да спазвам
Коментар
-
ogi28b написа:didich - вече не трия нищо, батка! Вчера един от писателите ми направи забележка че трия и вече не пипам нищо. А и нямам право да трия, че е в нарушение на правилата на форума, които уж трябва да спазвамpunto HGT
Коментар
-
Ми то и ТУНИНГА е не законен ама всички ни сърбят ръцете и си преправяме колите малко или много. Ако трябва всичко да е законно трябва да минаваме всички технотест ... И тогава ебати кефа от сериния кош ако не мога да си модефицирам каруцата и да пипам нищо по нея.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Виж как започва авторът:slider6 написа:Здравейте. Искам да ви попитам дали е позволено да си лепна фолио на задното стъкло.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар