Здравейте,моля за съвет относно покупката на автомобил до 600-700 лв. Просто ще се кара по 4-5 км. максимум на ден градско и нищо повече.Ще се кара от жена и искам да е нещо по-малко (Рено 19 не мисля, че е вариант). Да бъде сравнително нечуплива, икономична и евтина за поддръжка. Насочил съм се към няколко модела, задължително 4/5 врати, бензинов двигател.1. Рено Клио 12. Фиат Пунто 13. Фиеста4...5... Оставям на васАко някой има желание да сподели мнение и даде съвет относно избора на автомобил спрямо по-горе изброените критерии, моля да го направи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Пунто 1 или...
Collapse
X
-
За тези пари е малко трудно да се намерят споменатите от теб варианти. Пунто, Клио или Фиеста дори от 92-93 г. пак са около 1000 лв.Скоро една позната си купи кола, която наистина отговаря на твоите изисквания - 4/5 врати, доста е здрава, евтина поддръжка, що годе е икономична, но и е доста старичка, става въпрос за Опел Астра от ’90 г., мисля че е 1.6 моноинжекция. Взе я за 600 лв и е доста доволна. Но все пак е на късмет на каква ще случи човек.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
-
Fiat_Punto11 написа:Колега в никакъв случай рено , тъпанарите искат за старите части цени като за BMW ... Се пак тва е едно келяво рено.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Fiat_Punto11 написа:Колега в никакъв случай рено , тъпанарите искат за старите части цени като за BMW ... Се пак тва е едно келяво рено.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар