Понеже забелязвам, че в доста теми става дума от време на време, че сондата в резервоара може да е задръстена с боклуци, искам да питам: Къде се намира? В резервоара ли се намира? Каква е цялата история обяснена стъпка по стъпка, за да я изчистя ако е задръстена? Всичко като инфо ще ми е от полза!П.С. Дайте ми насоки и в събота или неделя ще я почистя, че преди време изсмуках до дупка нафтата и от тогава прекъсва и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сондата в резервоара - техническа част
Collapse
X
-
Re: Сондата в резервоара - техническа част
doofiat написа:Понеже забелязвам, че в доста теми става дума от време на време, че сондата в резервоара може да е задръстена с боклуци, искам да питам: Къде се намира? В резервоара ли се намира? Каква е цялата история обяснена стъпка по стъпка, за да я изчистя ако е задръстена? Всичко като инфо ще ми е от полза!П.С. Дайте ми насоки и в събота или неделя ще я почистя, че преди време изсмуках до дупка нафтата и от тогава прекъсва и т.н.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
gdd55
AЗ доколкото разбирам става дума за дизел.Мойта беше със същия проблем само че мене ма хвана миналата зима в кучешкият студ и нафтата се парафаняса и стана една...Та цедката е била задрастена зверски това го останових като я чистих от парафина.1 тон ражда е била засмукала та прекасваше ми по същия начин и ако я изрежа по сериозно на 1-2 гаснеше и после въртя като луд да запаля смятай колко задрастена е била,но колата си набираше въпреки това бързичко.Като изчистих цеткаа тая кола излетя направо.Даже бях чел някъде из форума че е добреде да се чисти преди всяка зима за да няма изненади апак и така си пазиш помпата която не е никак евтина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар