Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Салон от Купе на Браво? 6-степенна кутия на 1.9 JTD?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Салон от Купе на Браво? 6-степенна кутия на 1.9 JTD?

Сега , доста се замислям над някои модификации които примерно ако е възможно смятам да извърша .... Та наскоро ПАК си купих Фиат браво ЖТД 2001 г тарикатско много , с 16’ джанти ,с подлакътник от марея, с бяло табло ,с ксенонче и фарове с лупи от марея също чипосано с фронтален кулер абе тарикатско и подарък към него 2 джанти 15’ (железни) с прилични зимни гуми ... за скромните 2100 лв (момчето ми подари и един стек Ариана Радлер да съм се почерил за новата кола ) няма хлопане няма тропане малко дебитомера зацапан заради спортния филтър ама ще го почистя (между другото си търся кутия за въздушния филтър някой ако има може да се разберем :P ) от старото браво ми останаха мнооого части ама точно тая кутия е счупена .... ииииии да премина към въпроса си ! Ако си купя предни и задни седалки от фиат купе (кожени) могат ли да се сложат без проблеми на Бравото .... също и тва не е толкова важно но да попитам каква скоростна кутия мога да сложа на ЖТД-то с 6 скорости (от кой модел ) Щото тва си е мощничко и си иска 6-та скорост > също може да ме посъветвате и дали да го правя или не Благодаря предвърително знам че няма да збъркам като ви попитам за съвет
    Прикачени файлове

Още снимки
    Прикачени файлове

Коментар

Честито за колата! Много безаварийни километри!Седалките пасват само предните от Купе на Браво. Задните не стават. За скоростната кутия май никой до сега не го е правил, или за двете години във форума не съм прочел такава тема.
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

много благодаря колега за милите думи .... веднъж в мобилето видях браво с кожен салон от купе (така беше написал продавачът на автомобила затова си мислех че ще стане апак салона е на далавера запазен за 150 лв задни и предни седалки .... апък да сложа само 2-те отпред мисля че ще изглежда малко тъпо или ддз

Коментар

Май някой беше преправял задните, но не съм сигурен.За 6ск, кутия не знам, но не пречи да сложиш по-дълга 5та , ако има такава. По-евтино ще е със сигурност.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега много е хубава количката и запазена, ако смениш и воланa няма да сбъркаш. По темата нямам какво да кажа :D
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Toзи щом и бира за почерпка ти е дал, много е искал май да се отърве от колата...Инак добре изглежда!
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

той баща му на собственика ми даде бирата

Коментар

ей сега направих малка диагностика в движение и показва че дебитомера вместо допустимите 1200 той пуска едва 764.9 гр въздух апак върви да ... нейната мама не както тряа ама не е и чак мъртвец

Коментар

Оправи заглавието на темата, моля!

Коментар

колега ... Ще ти бъда крайно задължен ако го направиш вместо мен Защото наистина не знам как да го сменя (JTD POWER)

Коментар

В рамките на 24 от пускане на мнение/тема можеш да ги редактираш, има бутон "Редактирай" горе вдясно в мнението. След това бутонът изчезва и не можеш да редактираш. Изпуснал си срока. Оправих го вместо теб, но при следващата тема - избери по-смислено заглавие, че това беше...

Коментар

Working...
                        X