Сега , доста се замислям над някои модификации които примерно ако е възможно смятам да извърша .... Та наскоро ПАК си купих Фиат браво ЖТД 2001 г тарикатско много , с 16’ джанти ,с подлакътник от марея, с бяло табло ,с ксенонче и фарове с лупи от марея също чипосано с фронтален кулер абе тарикатско и подарък към него 2 джанти 15’ (железни) с прилични зимни гуми ... за скромните 2100 лв (момчето ми подари и един стек Ариана Радлер да съм се почерил за новата кола ) няма хлопане няма тропане малко дебитомера зацапан заради спортния филтър ама ще го почистя (между другото си търся кутия за въздушния филтър някой ако има може да се разберем :P ) от старото браво ми останаха мнооого части ама точно тая кутия е счупена .... ииииии да премина към въпроса си ! Ако си купя предни и задни седалки от фиат купе (кожени) могат ли да се сложат без проблеми на Бравото .... също и тва не е толкова важно но да попитам каква скоростна кутия мога да сложа на ЖТД-то с 6 скорости (от кой модел ) Щото тва си е мощничко и си иска 6-та скорост > също може да ме посъветвате и дали да го правя или не Благодаря предвърително знам че няма да збъркам като ви попитам за съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Салон от Купе на Браво? 6-степенна кутия на 1.9 JTD?
Collapse
X
-
много благодаря колега за милите думи .... веднъж в мобилето видях браво с кожен салон от купе (така беше написал продавачът на автомобила затова си мислех че ще стане апак салона е на далавера запазен за 150 лв задни и предни седалки .... апък да сложа само 2-те отпред мисля че ще изглежда малко тъпо или ддз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар