Здравейте колеги. Вече 2 години си карам Пунтото (което е на 18г) и тук таме са се появили петна, кое от кафе кое от нещо др. Та въпроса ми е с какво да ги изпера ? Имам възможност да сваля седалките и старателно да ги изпера и да ги оставя да изсъхнат. Но нямам идея с какъв препарат и тн .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пране на салона на Пунто.
Collapse
X
-
Меглио.Обаче четох, че става с някакви пинизи - натриваш само пяна с четка или гъба от разтворa на меглио и вода. С чисто меглио имало опасност да останат петна.И аз съм се наканил да търкам моите."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Emo91 написа:За съжаление нямам прахосмукачка която може да дърпа вода..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
@S_BANKOV Да от София съм ако може да ме насочиш към автомивка. @kluchar Аз се разтърсих но за цял салон си е скъпо по автомивките от сорта на 80лв (което за мен е скъпо) В момента видях тази оферта за целия салон но не знам колко е "оферта" ( http://grabo.bg/sofia/prane-na-vsich...omobil-0z2qrtt )BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
По принцип толкова е нормалната цена извън София Нищо не ти пречи да пробваш в някой крайчец с меглиото или каквото имаш под ръка."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Emo91 написа:@S_BANKOV Да от София съм ако може да ме насочиш към автомивка. @kluchar Аз се разтърсих но за цял салон си е скъпо по автомивките от сорта на 80лв (което за мен е скъпо) В момента видях тази оферта за целия салон но не знам колко е "оферта" ( http://grabo.bg/sofia/prane-na-vsich...omobil-0z2qrtt )Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Така колегииии, заиграх се малко и резултатът е на лице. Вчера купих нова седалка тъй като моята е скъсана и реших да нея да пробвам разни неща. Купих това нещо Възможно най-евтината пяна за почистване на дамаски на кола в Кауфланд. 1 литър 4,79лв. Нанесох директно върху дамаската и с четка разтрих. След което взех едно топче кухненска хартия и почнах якото търкане...салфетките ставаха черни и черни и черни до безкрай. Накрая видях че мн материал се хаби, затова взех един стар чаршав разделих го на малки парченца и пак със сухо търках по дамаската. Това нещо 2 пъти и в момента свети. Перфектна е. Има и доста приятен и свеж аромат. Утре ще се заиграя с целия салон.П.С. Дописвам, че новата дамаска имаше странни петна от пот ( може би ) по гърба и по облегалката за глава, също и долу където е свивката на коляното беше чернилка а сега е кристално чисто.П.С. номер 2 : Все пак ще отида и на автомивката, която колегата препоръча да видя дали има още накъде да се изчисти.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар