Кажете нещо за нея. От други форуми плашат най-много с нея за конкретния модел. Ясно е, че се ориентирам към него, обаче ми се иска повече мнения. Други евентуални проблеми и т.н. Чувал съм за такива с тампони и скоростна кутия до 2004. И така приемам всякакви съвети, като напр. бензин/дизел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електроника на Стило
Collapse
X
-
emzo написа:Всичко се лекува, само да имаш нервите да се занимавашШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Повечето проблеми са при колите от първите 3 г на производство, електроника е претенциозна към слаб акумулатор и често се изписват съобщения за проблеми. Често срещан проблем е датчика за възд възглавница, има писано във форума как може да се реши проблема.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
"Повечето проблеми са при колите от първите 3 г на производство, електроника е претенциозна към слаб акумулатор и често се изписват съобщения за проблеми. Често срещан проблем е датчика за възд възглавница, има писано във форума как може да се реши проблема." Въпросът е дали изписването на грешки изчерпва проблема или може да се стигне до блокиране или оставане на пътя?
Коментар
-
Наскоро попаднах на това. "Ако двигателя 1,8 е същия както на Фиат Купе - 131 к.с., това е много добър двигател. В него има интересен патент на Фиат. Разпределителния вал не е свързан твърдо към вала на двигателя, а чрез вариатор променящ времето за отваряне и затваряне на клапаните в зависимост от режима на работа. С това се постига голяма динамика - от 2000 до 6000 об/мин въртящия момент е почти константен, близък до максималния." Има ли нещо вярно?
Коментар
-
Привет и аз от скоро съм в форума и станах собственик на Fiat Stilo 1.6 преди няколко месеца , ако имаш въпроси за този двигател и модела пиши . Единственото по-скъпо нещо освен първоначалното обслужване ми излезна носач - 200лв. , но после проверих в нета ,че има турски такива за по 100лв. , колко са здрави вече незнам.Малко оффтопик : тоя датчик на коляновия вал , не съм го сменял , има ли начин да разбера дали е за смяна или направо да го сменям.Fiat Stilo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар