Здравейте, интересува ме стават ли скорости на Пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2 i щото мойте вече са фира, а диференциала вие като куче? Един приятел има скорости от GT и ако няма механични несъответствия, да ги качваме.Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стават ли скорости от пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2i???
Collapse
X
-
Re: Стават ли скорости от пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2i??
rally33 написа:Здравейте, интересува ме стават ли скорости на Пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2 i щото мойте вече са фира, а диференциала вие като куче? Един приятел има скорости от GT и ако няма механични несъответствия, да ги качваме.Благодаря Ви предварително.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
rally33 написа:Е.. лоша работа.. мойто е 1.2/75 ELX Ся трябва значи да се търси друга кутия... лошото е, че не мога да разчитам че ще е читава и само да я качим, ще трябва да се разпарчедиса и да се види какво е износено, а това вдига цената на ремонта ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Съединител сменях миналата година.. сложих LUK. В кутията имам масло, като сменях съединителя, сменях и маслото на кутията, само че сложих Q8. В момента проблема на моята кутия е, че 1-ва влиза трудно... чак като си на полусъединител влиза. Инъче се чува диференциала как хърхори, като на електрокар Инъче си върви... не е спряла. От време на време и 2-ра се лигави, но още се кара. Имам един странен шум, който е на полусъединител, преди да отлепи колата... мислех, че е лагера на съединителя, оказа се че не е, щото след смяната на съединителя, още го има. Едно чегъртане странно... За кутията инъче, незнам дали няма да попадна на някоя полуизносена, с други проблеми. За това питах за тази, щото я знам, че е ОК
Коментар
-
Колега доста неразбрано обясняваш проблема.Казваш,че на полусъединител включва а при напълно натиснат не ще.Диференциала няма как да хъркори защото той не работи когато колата е на едно място.Скоростите по лесно могат да включат при напълно натиснат педал на съединителя.Ако е така както казваш то проблема трябва да се търси или в регулировката на избирача или в износени муфа и синхронизатори за 1 и 2 ра скорости.Опитатай да включиш на място при загасен двигател и след това на запален двигател с натиснат съединител но колата да се движи съвсем бавно и тогава пиши.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар