Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стават ли скорости от пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2i???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стават ли скорости от пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2i???

Здравейте, интересува ме стават ли скорости на Пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2 i щото мойте вече са фира, а диференциала вие като куче? Един приятел има скорости от GT и ако няма механични несъответствия, да ги качваме.Благодаря Ви предварително.

Re: Стават ли скорости от пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2i??

rally33 написа:
    Здравейте, интересува ме стават ли скорости на Пунто 94-та 1.4 GT на 94-та 1.2 i щото мойте вече са фира, а диференциала вие като куче? Един приятел има скорости от GT и ако няма механични несъответствия, да ги качваме.Благодаря Ви предварително.
    различни са ... от към предавателни числа от 3 та предавка нагоре гледам че същата е на Бертоне кабрио 1.2 16v http://fiat-punto.oneinform.com/teh.html обаче пък другото 1.2 16v е с обикновенната кутия следователно би трябвало да пасне , малко по дълги скорости ще имаш ... Oпа грешно съм гледал . Колега най точно ще разбереш след 2 часа борба с скорстната кутия Обаче може да има разлика , защото знам че окачването на GT не става на Мк1 ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Е.. лоша работа.. мойто е 1.2/75 ELX Ся трябва значи да се търси друга кутия... лошото е, че не мога да разчитам че ще е читава и само да я качим, ще трябва да се разпарчедиса и да се види какво е износено, а това вдига цената на ремонта ...

Коментар

rally33 написа:
        Е.. лоша работа.. мойто е 1.2/75 ELX Ся трябва значи да се търси друга кутия... лошото е, че не мога да разчитам че ще е читава и само да я качим, ще трябва да се разпарчедиса и да се види какво е износено, а това вдига цената на ремонта ...
        Ти пък , бе от сяко друго Мк1 пунто става стига да не е дизел 2 часа работа и 3 ма човека , в повечето време са нужни двама само . Смени си и съединителя ако тай и тай ше я сваляте. Смени маслото на новата кутия и газ . Е моята я тормоза няма проблеми с 1.1 моторетката съм ... на 15 ки джанти ,пали гумите. Гледал ли си масло има ли ти кутията ? Предимно затова си заминават. 100 лева кутия и ко си намериш някой авер с гараж за 60 да я качите иначе е 100 лева. И съединител SACHS ако ше сменяш към 180 лева е комплекта аз съм с един измислен MecARM ше го видим колко ще ме искара за ся се държи.
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Съединител сменях миналата година.. сложих LUK. В кутията имам масло, като сменях съединителя, сменях и маслото на кутията, само че сложих Q8. В момента проблема на моята кутия е, че 1-ва влиза трудно... чак като си на полусъединител влиза. Инъче се чува диференциала как хърхори, като на електрокар Инъче си върви... не е спряла. От време на време и 2-ра се лигави, но още се кара. Имам един странен шум, който е на полусъединител, преди да отлепи колата... мислех, че е лагера на съединителя, оказа се че не е, щото след смяната на съединителя, още го има. Едно чегъртане странно... За кутията инъче, незнам дали няма да попадна на някоя полуизносена, с други проблеми. За това питах за тази, щото я знам, че е ОК

Коментар

Колега доста неразбрано обясняваш проблема.Казваш,че на полусъединител включва а при напълно натиснат не ще.Диференциала няма как да хъркори защото той не работи когато колата е на едно място.Скоростите по лесно могат да включат при напълно натиснат педал на съединителя.Ако е така както казваш то проблема трябва да се търси или в регулировката на избирача или в износени муфа и синхронизатори за 1 и 2 ра скорости.Опитатай да включиш на място при загасен двигател и след това на запален двигател с натиснат съединител но колата да се движи съвсем бавно и тогава пиши.
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
            X